Newsitamea.gr
SPORT AMEA

6ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ΑμεΝΑ «ΑΕΤΟΙ» (Ατόμων με Νοητικές Αναπηρίες)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ΑμεΝΑ «ΑΕΤΟΙ» (Ατόμων με Νοητικές Αναπηρίες)

Για 6η φορά ο ΑΣ ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οργάνωσε και υλοποίησε Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με Νοητικές Αναπηρίες σήμερα 10 Απριλίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με την συμμετοχή τεσσάρων ειδικών σχολείων της πόλης μας ένα ΚΔΑΠ ΑμεΑ και το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου των Αετών (Ειδικό ΕΠΑΛ ΙΝΑΑ, Ειδικό ΕΠΑΛ Αν. Θεσσαλονίκης,
Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο, 2ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας-Χορτιάτη, ΚΔΑΠ ΜΕΑ Συκεών).

Στο τουρνουά που έχει καταστεί θεσμός για την πόλη μας, συμμετείχαν 60 περίπου αθλητές-μαθητές ενώ στις εξέδρες παρευρέθηκαν πάνω από 300 μαθητές και καθηγητές των σχολείων. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η ανάδειξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των ΑμεΝΑ όπως επίσης και η αύξηση της αυτοεκτίμησής τους ως παράγοντας βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες μαθητές, στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να βιώσουν οι μαθητές τους την εμπειρία της συμμετοχής και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την υπέροχη μέρα.

Το τουρνουά συγχρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την αρωγή της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και υπό την Αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Τις απονομές μεταλλίων και κυπέλων στους συμμετέχοντες μαθητές έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μπαρμπουνάκης.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea