Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Οι ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επέστρεψαν έχοντας κατακτήσει 30 μετάλλια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

325

Οι ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επέστρεψαν έχοντας κατακτήσει 30 μετάλλια

Οι ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ (20-21 Ιουνίου) έχοντας κατακτήσει 30 μετάλλια (19 χρυσά, 7 ασημένια, 4 χάλκινα) και έχοντας σημειώσει 3 πανελλήνια ρεκόρ.

Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι ένα αθλητικό σωματείο για άτομα με νοητικές αναπηρίες που λειτουργεί για όγδοη συνεχή χρονιά. Στο σωματείο μας λειτουργούν 6 τμήματα νέων και νεανίδων (1 καλαθοσφαίρισης, 2 στίβου, 1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης και 1 κολύμβησης).

2354

Σκοπός του σωματείου μας είναι η συμμετοχή των ατόμων κυρίως με νοητικές αναπηρίες σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και η κοινωνική τους ένταξη μέσω αυτού. Στα αθλούμενα μέλη μας θέλουμε να παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής, σε μια κοινωνία που δυσκολεύεται να τους προστατέψει και να τους εντάξει ισότιμα. Τα παιδιά και γενικότερα τα άτομα με αυτήν την ιδιαιτερότητα είναι εύκολος στόχος για επιτήδειους και εκμεταλλεύσιμοι ποικιλοτρόπως. Έτσι, προσπαθούμε να τους εντάξουμε στο σύλλογο μας, ώστε να έχουν κάποια κοινωνική δραστηριότητα με προοπτικές εξέλιξης. Οι στόχοι συνεπώς του σωματείου μας είναι κατά βάση κοινωνικοί και κατά επέκταση αθλητικοί.

Η προβολή της επιτυχίας των παιδιών-αθλητών από το μέσο σας θα είναι εξαιρετικά επωφελές για τα παιδιά και τους γονείς τους. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση, συνέντευξη οποτεδήποτε μας το ζητήσετε. Ευχαριστούμε πολύ. Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από τους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea