Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τρόμος στο Λουτράκι: Επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό στο κεφάλι επειδή του έκανε έλεγχο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι αστυνομικό στο Λουτράκι.

Αιματηρή επίθεση σε αστυνομικό στο Λουτράκι.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή του Λουτρακίου, όπου ένας νεαρός μαχαίρωσε αστυνομικό. Πολλά είναι τα περιστατικά που βλέπουν καθημερινά το ως της δημοσιότητας. Περιστατικά, τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν, με την πανδημία του κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19) και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτή. Όμως, ορισμένα περιστατικά ξεπερνούν τα όρια του φυσιολογικού.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για οποιονδήποτε λόγο, διότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, πέρα από τους ειδικούς. Ένα αντίστοιχο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λουτράκι. Σε αυτό ο θύτης είναι ένας νεαρός και το θύμα, ένας αστυνομικός.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχου ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι στο κεφάλι έναν αστυνομικό στο Λουτράκι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο δράστης, όπως αναφέρει το korinthostv.gr, παρά την επίθεση και τον τραυματισμό που προκάλεσε συνελήφθη από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Λουτρακίο όπου και κρατείται.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο δράστης αιφνιδίασε τον αστυνομικό από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενώ στην αρχή έδειχνε ήρεμος, ξαφνικά έβγαλε το μαχαίρι και επιτέθηκε στον άτυχο αστυνομικό.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika