Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία: «έφυγε» και η δεύτερη κόρη της Βέφας Αλεξιάδου!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

100215131002_2687.jpg

Τραγωδία: «έφυγε» και η δεύτερη κόρη της Βέφας Αλεξιάδου!

Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον χαμό της Αλεξίας

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Βέφα Αλεξιάδου: τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της Αλεξίας και ανήμερα της γιορτής της 17χρονης εγγονής της, Χαράς, έφυγε από την ζωή και η δεύτερη κόρη της, η 54χρονη Αγγελική!

87

​Ημέρα χαράς ήταν η σημερινή για την Βέφα Αλεξιάδου μέχρι που ο θάνατος χτύπησε ξανά την πόρτα της οικογένειάς της: ενώ η μαγείρισσα δεχόταν ευχές για την εγγονή της που γιορτάζει, βρέθηκε να δέχεται συλληπητήρια για την μεγάλη της κόρη!

Η Αγγελική στεκόταν στο πλευρό της μητέρας της, τόσο στις οικογενειακές επιχειρήσεις, όσο και ψυχολογικά μετά τον θάνατο της Αλεξίας.

4rtw544w5yt_7.jpg
(Οι δύο κόρες της Βέφας Αλεξιάδου μαζί)

Παντρεμένη με τον συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Ντόντορο, η 54χρονη «πάλευε» με τον καρκίνο τα τελευταία τρία χρόνια. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 13:00, από το νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας.

Τόσο ο Γιάννης Ντόντορος, όσο και η οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου, είναι συγκλονισμένοι από τον δεύτερο χαμό που τους βρήκε, λίγους μόνο μήνες αφότου «έφυγε» στον ύπνο της η Αλεξία, έπειτα από μια σοβαρή κρίση άσθματος που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή!

antzi.jpg
(Η Αγγελική μαζί με τον σύζυγό της)

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika