Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με τροφική δηλητηρίαση διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, από το τραπέζι του γάμου, δεκάδες καλεσμένοι σε γάμο, στο Μεξικό.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο κατέληξαν περίπου 80 καλεσμένοι, αφού κατανάλωσαν το μενού τεσσάρων πιάτων που σερβιρίστηκε κατά τη δεξίωση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που δημοσιεύει βίντεο από τη δεξίωση που μετατράπηκε σε εφιάλτης, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στην πόλη Κουερναβάκα.

Μία καλεσμένη, μιλώντας σε τοπικό μέσο, αποκάλυψε τι είδους φαγητό κατανάλωσε η ίδια και οι άλλοι παρευρισκόμενοι και μίλησε για την τραυματική της εμπειρία.

Η Αράνζα Ροντρίγκες έφθασε σχετικά αργά στη δεξίωση, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα, με τα πρώτα πιάτα να σερβίρονται κατά τις 6.

Παρά το γεγονός ότι, γύρω στις 8 το βράδυ που έφτασε, παρατήρησε ότι πολλοί από τους καλεσμένους είχαν ήδη αρχίσει να αισθάνονται αδιαθεσία, η γυναίκα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και ζήτησε να της φέρουν το γεύμα της και κατανάλωσε ένα ορεκτικό με άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο τυρί και κουλί ντομάτας ως ορεκτικό, ενώ μια άλλη επιλογή ορεκτικού ήταν το καρπάτσιο παντζαριού με μάνγκο.

Το κυρίως πιάτο που σερβιρίστηκε στις γυναίκες περιείχε στήθος κοτόπουλου με σπανάκι, πουρέ γλυκοπατάτας και σπαράγγια, ενώ στους άνδρες σερβιρίστηκε μοσχάρι με μια σάλτσα ουίσκι.

Το επιδόρπιο περιελάμβανε ένα γλυκό με μήλο και παγωτό και τσίζκεϊκ με καρύδια.

Άγνωστο ποιο πιάτο προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση

Η γυναίκα υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει ποιο ήταν το πιάτο που της προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση που την οδήγησε στο νοσοκομείο, αλλά θυμάται ότι τα άγρια μανιτάρια του ορεκτικού άφησαν στο στόμα της μια μεταλλική γεύση, που παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media, δείχνουν πληρώματα ασθενοφόρων και υπαλλήλους του χώρου δεξιώσεων να παρέχουν βοήθεια σε καλεσμένους, οι οποίοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως ναυτία, πονοκεφάλους, διάρροια και έντονο στομαχόπονο.

Η Ροντρίγκες επεσήμανε ότι δεν θυμάται πώς κατέληξε σε ένα από τα πολλά νοσοκομεία της πόλης και αφού της χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή, έλαβε εξιτήριο μέσα σε 4-5 ώρες, όπως και οι περισσότεροι καλεσμένοι.

Αρνήθηκαν να σχολιάσουν οι υπαίτιοι της τροφικής δηλητηρίασης

Η εταιρεία Grupo Paraíso, που είχε αναλάβει το catering του γάμου, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, σε επικοινωνία της με την Daily Mail.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika