Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η τιμωρία του πατέρα: Έβαλε πυγμάχους και έκαναν ασήκωτο 47χρονο που πλησίασε πονηρά τη 13χρονη κόρη του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Παγίδα» έστησε 42χρονος πατέρας σε έναν 47χρονο, ο οποίος έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου μέσω Instagram στην 12χρονη κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» και «βλάκας» όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του έγινε στις 29/9/2022.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας έστελνε στο κοριτσάκι μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… άσεμνες φωτογραφίες! Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, ο οποίος του έστησε παγίδα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας της 12χρονης αντιλήφθηκε ότι το παιδί λαμβάνει τέτοιου είδους μηνύματα από τον 47χρονο. Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη, στην θέση της κόρης του.

Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, ενώ και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο πατέρας δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο άλλοι πυγμάχοι τον χτύπησαν.

Χωρίς να υπολογίσει ότι θα έπεφτε στην “παγίδα”, ο 47χρονoς εμφανίστηκε, εγκλωβίστηκε από τον πατέρα της μικρής, ο οποίος στην συνέχεια ειδοποίησε και την αστυνομία.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika