Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος για την 11χρονη Ιωάννα στα Χανιά – Απόντες και οι δύο γονείς από τα εννιάμερα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Εννέα μέρες έχουν περάσει από τη μοιραία βραδιά στα Χανιά που η 11χρονη Ιωάννα έχασε τη ζωή της στα βράχια

Εννέα μέρες έχουν περάσει από τη μοιραία βραδιά που η 11χρονη Ιωάννα έχασε τη ζωή της στα βράχια δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και το βράδυ της Τετάρτης, στο νεκροταφείο του Μουζουρά, στο Ακρωτήρι Χανίων, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της.

Όμως, ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού ήταν εκεί.

Ο μεν πατέρας επειδή βρίσκεται σε ψυχιατρική δομή, ενώ δεν είναι σαφές πού ακριβώς βρίσκεται η μητέρα.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν μόνο ελάχιστοι στενοί συγγενείς από την οικογένεια του πατέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι η μητέρα του κοριτσιού δεν έχει εμφανιστεί καθόλου να δει το μνήμα της κόρης της.

Στο μεταξύ, τα δύο αδέλφια της Ιωάννας βρίσκονται μαζί με τη γιαγιά τους από την πλευρά της μητέρας, καθώς είναι σε εξέλιξη κοινωνική έρευνα.

Ο εισαγγελέας θα βασιστεί στο αποτέλεσμα αυτής της έρευνας για να αποφασίσει πού θα μείνουν τα δύο παιδιά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τραγωδία στα Χανιά: Η 11χρονη Ιωάννα «είχε περάσει πολλά – Τα ανεξίτηλα τραύματα στην ψυχή της

Οι άνθρωποι που ήξεραν λίγο παραπάνω την 11χρονη Ιωάννα που έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα κάνουν λόγο για ένα «μοναχικό, αλλά χαμογελαστό» παιδί που είχε περάσει πολλά.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ότι το 2019 ο πατέρας της 11χρονης είχε ξυλοκοπήσει άγρια την δασκάλα της.

«Είχε περάσει πολλά, έγινε άγγελος», λέει η μητέρα της

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ιστορία της οικογένειας που είχε η 11χρονη Ιωάννα από τα Χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες Τετάρτη 26/5 το μεσημέρι πεσμένη σε βράχια, στην παραλία των Αγίων αποστόλων, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αρχές απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αφήνουν ανοικτά όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα για το πως έφτασε να πέσει από ύψος 20 μέτρων.

Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 11χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με αλκοόλ και ουσίες, που τον οδηγούσαν σε βίαιες συμπεριφορές στο παρελθόν, ενώ η μητέρα με καταγωγή από την Ουκρανία προσπαθούσε μόνη της να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, μεταξύ αυτών και την 11χρονη Ιωάννα

Οι γονείς ήλθαν αρχικά σε διάσταση διάσταση και ύστερα ήρθε και το διαζύγιο και τα ασφαλιστικά και περιοριστικά μέτρα για τον πατέρα, κάτι που αποτυπωνόταν στην ψυχολογία των τριών παιδιών και περισσότερο στην 11χρονη.

zarpanews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα

newsitamea