Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Τα 3 βήματα για να είναι αφράτο το μπαγιάτικο ψωμί σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πώς μπορείς άραγε να μην πετάξεις το ψωμί που αγόρασες από τον φούρνο και δεν το κατανάλωσες την ίδια ημέρα; Είναι άραγε εύκολο να του δώσεις τη φρεσκάδα και την χαμένη του νοστιμιά; Η απάντησή μας είναι ένα τεράστιο «ναι».

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ψήνοντάς στη φρυγανιέρα ή μετατρέποντάς το σε κρουτόν αλλά έχεις τη δυνατότητα να το απολαύσεις φρέσκο και λαχταριστό όπως το αγόρασες.

Πώς θα γίνει ολόφρεσκο το ψωμί σε 3 βήματα

 Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμί της δεύτερης ημέρας θα είναι σαν να το αγόρασες μόλις από τον φούρνο της γειτονιάς σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ δίνει την συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika