Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ στο Αγρίνιο: Γυναίκα «Έλουσε» τον σύζυγό της με χλωρίνη μετά από καβγά – Στο νοσοκομείο ο άνδρας με τραύματα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο σύζυγος εξετάζεται από γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου – Η χλωρίνη έπεσε κυρίως στα μάτια του.

Αγρίνιο: «Έλουσε» τον σύζυγό της με χλωρίνη – Στο νοσοκομείο ο άνδρας με τραύματα

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία η οποία ερευνά ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παραβόλα Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το agriniopress, κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί, μία γυναίκα φέρεται να έριξε ένα κλειστό δοχείο χλωρίνης στον άνδρα της, μετά από διαπληκτισμό. Το δοχείο όμως άνοιξε και ποσότητα του υγρού έπεσε στο μάτι του συζύγου της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το agriniosite, η αστυνομία θα αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε μετά από καβγά του ζευγαριού. Ο άνδρας αυτή την ώρα εξετάζεται από γιατρούς και ειδικότερα από οφθαλμίατρο, αφού η ποσότητα χλωρίνης έπεσε κυρίως στα μάτια. Σύμφωνα με την πρώτη κλινική εικόνα δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από agriniopress.gr και agriniosite.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika