Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκλαβενίτης: Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα σούπερ μάρκετ (super market) Σκλαβενίτης ετοιμάζουν μια νέα κίνηση στην αγορά που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Αλλαγές ετοιμάζεται να φέρει ο Σκλαβενίτης, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι κερδίζει το στοίχημα που έβαλε για τις πωλήσεις.

Συγκεκριμένα με διψήφιο ποσοστό «τρέχουν» φέτος τα έσοδα του ομίλου Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, εμφανίζοντας, όπως υποστηρίζει η αλυσίδα, πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με το σύνολο της εγχώριας αγοράς των σούπερ μάρκετ.

Ο Σκλαβενίτης φαίνεται να κερδίζει ένα σημαντικό στοίχημα που αφορά τους καταναλωτές της περιφέρειας, όπου να σημειωθεί δεν είχε καμία παρουσία πριν από το 2017. Σε αυτό το πεδίο ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η συμβολή της υλοποίησης του πλάνου ανακαινίσεων των καταστημάτων που ανήκαν στο πρώην δίκτυο της Μαρινόπουλος, το οποίο σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη Σκλαβενίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος.

Όπως έγραψε η Ναυτεμπορική, με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του δικτύου των φυσικών καταστημάτων της, η Σκλαβενίτης αναμένεται να εισέλθει και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις (για τη δραστηριότητα της λιανικής), εξέλιξη που δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στην εκπνοή της φετινής χρονιάς ή στους πρώτους μήνες του 2020.

Εξάλλου, βασική προϋπόθεση για να «τρέξει» ο σχεδιασμός για το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί η ολοκλήρωση έως το τέλος του έτους της ψηφιακής αναβάθμισης της μηχανογράφησης στην κατεύθυνση της ενοποίησης όλων των δραστηριοτήτων του ομίλου, έργο το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την SAP.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να αλλάξει την αγορά, καθώς μέχρι σήμερα ο Σκλαβενίτης όχι μόνο δεν είναι στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, αλλά δεν έχει και site. Έχει μόνο το όνομα και είναι υπό κατασκευή εδώ και χρόνια.

ΠΗΓΗ: Madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika