Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ψάρι – γίγας 35 κιλών έβγαλε Ιερέας από τον Πηνειό ποταμό-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο αγκίστρι του πιάστηκε ένας γουλιανός, που ζύγιζε περισσότερο από 35 κιλά.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο πατήρ Βασίλειος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας, ο οποίος μετέβη στο Πηνειό ποταμό στην περιοχή της Πηνειάδας για ψάρεμα.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, που την μετέδωσε την αγάπη για το ψάρεμα, έριψαν αγκίστρι στα νερά του Πηνειού και περίμεναν την ψαριά. Λίγη ώρα αργότερα δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς τραβούσαν το αγκίστρι και δυσκολεύονταν αρκετά.

Γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι στο αγκίστρι τους πιάστηκε ένα μεγάλο ψάρι, ένας γουλιανός που ζύγιζε περισσότερο από 35 κιλά. Μετά δυσκολίας και βασάνων και επιχειρώντας με πολλούς τρόπους ο π. Βασίλειος και ο γιος του κατάφεραν να βγάλουν το ψάρι από τα νερά και να το μεταφέρουν στο χωριό.

Μάλιστα δεν το κράτησαν για τους ίδιους, αντιθέτως το μετέφεραν στο κρεοπωλείο του χωριού, το οποίο τεμαχίστηκε σε μερίδες προκειμένου να μοιραστεί στους κατοίκους του οικισμού.

“Πραγματικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως με ένα απλό αγκίστρι θα βγάζαμε ένα τόσο μεγάλο ψάρι. Ήταν πραγματικά ένα θαύμα που μας θύμισε το θαύμα του Χριστού που τα δύο ψάρια και οι άρτοι πολλαπλασιάστηκαν σε εκατοντάδες τρέχοντας “πεντακισχιλιες” ανθρώπους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά στην έρημο”, τόνισε στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE ο ιερέας.

Ακολουθώντας τα έργα και τις πράξεις του Κυρίου, ο ιερέας αποφάσισε να διανείμει το μεγάλο ψάρι στους κατοίκους του χωριού.

“Ο δε Κύριος, αφού επήρε τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια, ύψωσε τα βλέμματα στον ουρανό, δοξολόγησε τον Πατέρα και έκοψε κομμάτια τα ψωμιά και έδιδε στους μαθητές, δια να παραθέσουν εις τα πλήθη, και τα δύο ψάρια επίσης μοίρασε εις όλους. Καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν…”.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika