Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το Πρόβλημα Υγείας του ήταν Τεράστιο και έπρεπε να του Σπάσουν ΟΛΑ τα Οστά του Κρανίου. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Ένα 8χρονο αγόρι γεννήθηκε με μία σπάνια γενετική διαταραχή που τον εμποδίζει στην αναπνοή και οι χειρούργοι έχουν σπάσει όλα τα κόκαλα στο πρόσωπό του για να τον βοηθήσουν.

3

Ο George Ward έχει υποβληθεί σε 30 εγχειρήσεις λόγω του συνδρόμου Crouzon που έχει – που προκαλεί το “κλείδωμα” των πλακών του κρανίου ενός μωρού  πολύ νωρίς και έτσι ο εγκέφαλος δεν έχει χώρο να αναπτυχθεί.

4

Αυτό σημαίνει πως το πρόσωπό του δεν έχει αναπτυχθεί φυσιολογικά και είναι πολύ επικίνδυνο να κοιμηθεί χωρίς μηχάνημα υποστήριξης της αναπνοής. Αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που ο μικρός κοιμήθηκε χωρίς μηχανική υποστήριξη από τότε που ήταν 6 μηνών και οι γιατροί του έσπασαν το κρανίο σε 14 σημεία.

5

Έπρεπε να φοράει ένα ειδικό πλαίσιο στο πρόσωπό του για 4 μήνες που η μητέρα του, Carleen Leyland, έπρεπε να προσαρμόζει δύο φορές τη μέρα.

Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και βοήθησε να σταματήσουν τα προβλήματα που είχε με την ακοή και την όρασή του, όπως επίσης και βελτίωσε την εμφάνισή του.

6

Η σπάνια πάθηση που έχει επηρεάζει περίπου 1/15 εκατομμύρια παιδιά. Παρόλο που ο εγκέφαλος αναπτύσσεται κανονικά, η έλλειψη χώρου προκαλεί την αύξηση της πίεσης και συχνά οδηγεί σε προβλήματα στο οπτικό νεύρο και στην μύτη.

Ο λαιμός πιέζεται και έτσι οι μολύνσεις στα αυτιά είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Αφού αφαίρεσε το πλαίσιο, τώρα μπορεί επιτέλους να κοιμάται χωρίς να χρειάζεται κάποιο μηχάνημα. Είναι εκπληκτικό το κουράγιο και η γενναιότητα που έχει δείξει ο μικρός George.

7

Η οικογένειά του τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο Alder Hey Children’s Hospital, στο οποίο έγινε και το μεγαλύτερο κομμάτι της θεραπείας του γιου τους.

“Μαζεύουμε χρήματα με την ελπίδα να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά σαν τον George. Όσα περισσότερα χρήματα, τόσο καλύτερος εξοπλισμός και έρευνα που μπορούν να σώσουν ζωές.”

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika