Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πήγε με ανεξήγητους πονοκεφάλους στο νοσοκομείο, αλλά αυτό που βρήκαν στο κρανίο του θα το θυμούνται μια ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 35χρονος από το Βιετνάμ, πήγε στο νοσοκομείο με ανεξήγητους πονοκεφάλους και οι γιατροί ανακάλυψαν ένα ζευγάρι ξυλάκια σφηνωμένα στο κρανίο του.

Ειδικότερα, οι γιατροί έκαναν αξονική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε μια κατάσταση γνωστή ως πνευμονοκέφαλος υπό τάση.

Αυτή η σπάνια και δυνητικά απειλητική για τη ζωή κατάσταση, χαρακτηρίζεται από επικίνδυνη αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης, εγείροντας άμεσες ανησυχίες για την υγεία του ασθενούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας μετέβη στο νοσοκομείο στο Dong Hoi, στις 25 Νοεμβρίου, με πονοκεφάλους, αλλά και έκκριση και απώλεια υγρών, για πέντε μήνες, με τα συμπτώματα να είναι επίμονα και ανησυχητικά.

Μια μεταγενέστερη εξέταση αποκάλυψε ότι ένα ζευγάρι ξυλάκια είχε περάσει τη μύτη του και είχε εισέλθει στον εγκέφαλό του, με συνέπεια να είναι η πηγή των συμπτωμάτων του.

Ο Δρ Nguyen Van Man, επικεφαλής του Τμήματος Νευροχειρουργικής του νοσοκομείου, χαρακτήρισε την περίπτωση ως «πολύ σπάνια».

Πως έφτασαν τα ξυλάκια στο κρανίο του 35χρονου

Από την πλευρά του, ο ασθενής αρχικά προβληματίστηκε για το πώς τα ξυλάκια κατέληξαν σε μια τόσο ασυνήθιστη και επικίνδυνη θέση, αλλά θυμήθηκε έναν καυγά στον οποίο είχε εμπλακεί ενώ έπινε, πέντε μήνες πριν, στο Βιετνάμ.

Στο εν λόγω καυγά, θυμήθηκε ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ένα άγνωστο αντικείμενο, είχε επισκεφθεί νοσοκομείο, αμέσως μετά το περιστατικό, αλλά δεν είχε εντοπιστεί κανένα ξένο αντικείμενο εκείνη τη στιγμή.

Ο 35χρονος είχε εμπλακεί σε καυγά

Ο ασθενής υπέθεσε ότι τα chopsticks ήταν το αντικείμενο που είχε σπρώξει στη μύτη του, κατά τη διάρκεια του καυγά και έμεναν απαρατήρητα στο κρανίο του, μέχρι την πρόσφατη διάγνωση.

Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία τα ξυλάκια, μέσω ενδοσκοπικής χειρουργικής επέμβασης από τη μύτη, παρέχοντας ανακούφιση από τα μακροχρόνια συμπτώματά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika