Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η νύφη μου δεν ξέρει τίποτα από μαγειρική, δεν μπορεί να βράσει ούτε αυγό. Ο γιος μου είχε μάθει αλλιώς, τι να κάνω;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ακολουθεί η ιστορία της κυρίας Μαρίας, μιας γυναίκας που ο γιος της παντρεύτηκε και η ίδια αν και χαίρεται για την ευτυχία του, διαπιστώνει πως η νέα νύφη δεν είναι εξοικειωμένη με την τέχνη της μαγειρικής, ακόμη και για τα πιο απλά πιάτα.

Ακολουθεί η ιστορία όπως η ίδια η κυρία Μαρία την περιγράφει.

Η εξομολόγηση της κυρίας Μαρίας:

“Έμεινα έκπληκτη να τη κοιτάζω χωρίς να μπορώ να αρθρώσω λέξη.Εκείνη έμεινε ατάραχη και μου συστήθηκε. ‘Είμαι η Κατερίνα. Χαίρομαι που σας συναντώ μητέρα’

Για να πω την αλήθεια φαίνεται καλή κοπέλα και με είπε και μητέρα! Σκέφτηκα να της δώσω μια ευκαιρία πριν βάλω τις φωνές.Εξάλλου το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το παιδί μου ευτυχισμένο.

Αρχικά τους μαγείρευα εγώ αφού ήθελα ο γιός μου να τρώει αυτά που ήξερα ότι του αρέσουν.Κάποια στιγμή όμως σταμάτησα να πηγαίνω να τους μαγειρεύω. Τότε άρχισε ο γιός μου να με επισκέπτεται πιο συχνά και να με ρωτάει τι φαγητό είχα κάνει.Καθόταν να φάει ότι είχα και μετά έφευγε. Αυτό συνεχίστηκε για καιρό οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι τι συμβαίνει.

Η νύφη μας δεν ήξερε τίποτα από μαγειρική! Τίποτα! Ούτε τα βασικά! Ούτε αυγό να βράσει!Τάχα προσφέρθηκε να φτιάξει μακαρόνια μια φορά… τα έκαψε! Πως κατάφερε να κάψει τα μακαρόνια; Το παιδί μου είχε μάθει με καλό μαγειρεμένο φαγητό και πίτες με χειροποίητο φύλλο και σπιτικό ψωμί.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika