Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νέα Μαρτυρία – σοκ για τη 10χρονη Μαρκέλλα: Την είχαν με χειροπέδες, είπε ότι την πείραξαν- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που βρήκε τη μικρή Μαρκέλλα κοντά στο πρατήριο.

Μια σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως για τη 10χρονη Μαρκέλλα, από την Κατερίνα Σεραφημίδου, την γυναίκα που τη βρήκε μαζί με τον κ. Οικονόμου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κ. Σεραφημίδου κάθισε μαζί με τη μικρή μέχρι να έρθει η αστυνομία και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το 10χρονο κοριτσάκι της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε.

Επίσης, της αποκάλυψε πως όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες, ενώ η Μαρκέλλα ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε, χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

Στο μεταξύ στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης έχει μεταφερθεί η 10χρονη Μαρκέλλα. Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika