Newsitamea.gr
ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑ

Ίσια πλάτη χωρίς οσφυαλγίες: Κηδεμόνας μέσης και κύφωσης σε συμφέρουσες τιμές

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι ενοχλήσεις στη μέση και στην σπονδυλική στήλη, ειδικά σε άτομα τα οποία βρίσκονται στην ανάπτυξη ή έχουν ήδη μεγάλο ύψος, είναι ένα αρκετά συχνό και επώδυνο φαινόμενο που τους δυσκολεύει την ζωή και την καθημερινότητα. Από την κλασική κύφωση, δηλαδή το καμπούριασμα της πλάτης, που μπορεί να προλάβει, ή να επιδιορθώσει ο κηδεμόνας, μέχρι τους έντονους πόνους στη μέση, που χαρακτηρίζονται ως οσφυαλγίες, τα προβλήματα αυτά είναι συχνά και εξαιρετικά ενοχλητικά, με αποτέλεσμα να χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Στα Ορθοπεδικά Κέντρα Orthoway Ι. Τζαγκαράκης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κηδεμόνες μέσης και κύφωσης σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και κορυφαία αποτελέσματα, που εξασφαλίζουν την απόλυτη αντιμετώπιση του προβλήματος και ανακούφιση του ασθενούς.

Τέλος στο καμπούριασμα

Ο κηδεμόνας κύφωσης χρησιμοποιείται σε περίπτωση που ο ασθενής αντιμετωπίζει πρόβλημα καμπουριάσματος. Άλλωστε η ονομασία της κύφωσης προκύπτει από την αρχαιοελληνική λέξη κυφός που σημαίνει καμπούρα. Γενικά από την κατασκευή της η σπονδυλική στήλη δεν είναι εντελώς ίσια, αλλά έχει μία κλίση περίπου 20 έως 45 μοίρες. Όταν αυτές οι τιμές ξεπερνιούνται, τότε ανάλογα το μέγεθος της κλίσης λέμε ότι έχουμε τάση για κύφωση, ήπια ή σοβαρή κύφωση.

Υπάρχουν 3 είδη κηδεμόνα κύφωσης:

Boston: Ο παλιός υπομασχάλιος κηδεμόνας

Cheneau: Ο πιο άνετος στην χρήση που δεν απαιτεί την βοήθεια για την εφαρμογή του

⦁ D.B.: Ο δυναμικός υπομασχάλιος κηδεμόνας, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, που αφήνει όμως ανοιχτό το θώρακα, για να μην υπάρχει αίσθημα εγκλωβισμού.

Σε κάθε περίπτωση οι κηδεμόνες κύφωσης που θα βρείτε σε οικονομικές τιμές στα Ορθοπεδικά Κέντρα Orthoway Ι. Τζαγκαράκης, είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οριστικά, ανακουφίζοντας τον ασθενή από τους πόνους ή την αντιαισθητική στάση σώματος.

Τέλος στην οσφυαλγία

Ο πόνος στη μέση είναι καθηλωτικός και όσοι τον έχουν νιώσει, γνωρίζουν πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει στην καθημερινότητά τους, από την εκτέλεση βασικών λειτουργιών, μέχρι ακόμα και τη βάδιση.

Τώρα μπορείτε να προλάβετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα, με κηδεμόνες μέσης, που την συγκρατούν τέλεια και σας επιτρέπουν να σηκώσετε αντικείμενα, να κινηθείτε με άνεση και να απολαύσετε τη ζωή σας χωρίς πόνο

Επισκεφθείτε σήμερα την σελίδα των Ορθοπεδικών Κέντρων Orthoway Ι. Τζαγκαράκης και αναζητήστε κηδεμόνες μέσης και κύφωσης σε συμφέρουσες τιμές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

Efi Nika

Το κοινό παυσίπονο που μας προστατεύει από τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Efi Nika

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

Efi Nika