Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η έκκληση βοήθειας της Ζέτας Δούκα για την 18χρονη κοπέλα με καρκίνο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

zeta-doyka1-

Η έκκληση βοήθειας της Ζέτας Δούκα για την 18χρονη κοπέλα με καρκίνο!!! 

Η Ζέτα Δούκα έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ανέβασε μία φωτογραφία για να ζητήσει βοήθεια για μία κοπέλα που πάσχει από καρκίνο.

 

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια να κρατάει ένα χαρτόνι που έγραφε: «Όλοι για την Διαμάντω» και εξήγησε παρακάτω τι εννοεί, ζητώντας βοήθεια για ένα 18χρονο κορίτσι που πάσχει από καρκίνο:

213

«Η 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου από την Κύπρο πολύ πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο. Μετά από εξετάσεις στην Κύπρο θεωρήθηκε άκρως επείγον να μεταβεί στο εξωτερικό. Πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε θεραπείες τεράστιου κόστους οι οποίες θα την κάνουν και πάλι άκρως υγιή. Οποιαδήποτε οικονομική στήριξη προς την οικογένεια θα είναι μεγάλη ανακούφιση στο πολύ μεγάλο κόστος της όλης διαδικασίας». Παρακάτω έγραψε και τους τραπεζικού λογαριασμούς όπου όποιος θέλει μπορεί να βάλει χρήματα για να βοηθήσει το άτυχο κορίτσι.

 

zeta-doyka-

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika