Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη η 12χρονη Νικολία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κρίσιμο χειρουργείο – Το ευχαριστώ της μητέρας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση της 12χρονης Νικολίας που διαγνώστηκε με όγκο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε κρίσιμο χειρουργείο.

Διαγνώστηκε με πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό. Οι όγκοι αυτοί θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι, αφού όσο μεγαλώνουν προκαλούν συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, ενώ μπορεί να επιφέρουν σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση. Η ανάγκη να χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατόν ήταν άμεση.

Η επέμβαση της 12χρονης πήγε καλά και η Νικολία χμογελά ξανά

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση, το απαιτούμενο ποσό καλύφθηκε και η 12χρονη πήγε στη Γερμανία για το ταξίδι της σωτηρίας.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η μητέρα της, Ιωάννα Μπακοπούλου, «όλα πήγαν καλύτερα και από αυτό που περιμέναμε. Τώρα είμαστε σε φάση αποκατάστασης.

Η Νικολία δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς η επέμβαση ήταν κοντά στις φωνητικές χορδές. Ήταν κάτι αναμενόμενο, το γνωρίζαμε ότι θα συμβεί. Μας γράφει και διαβάζουμε τα χείλη της. Προς το παρόν κάνουμε ασκήσεις φωνητικής, είναι ακόμη νωρίς.

Είναι όμως καλά και μάλιστα θέλησε να αναρτήσουμε μία φωτογραφία μετά το χειρουργείο για να δουν οι άνθρωποι που μας βοήθησαν να κάνουμε αυτό το ταξίδι ότι τα καταφέραμε όλοι μαζί . Μας ενημέρωσαν ότι ο όγκος αφαιρέθηκε εντελώς και μάλιστα δε θα χρειαστεί να ακολουθήσει το παιδί κάποια άλλη θεραπεία. Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που μας βοήθησε».

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια και στην έκκληση που έγινε για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού, ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Μέσα σε λίγες ώρες το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε και έτσι το ταξίδι ζωής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε λίγες ημέρες η Νικολία επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα!

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, η κ. Ιωάννα Μπακοπούλου, ανέφερε σχετικά: «είμαστε δυνατές είμαστε νικήτριες!!! Όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και τα θαυματουργά χέρια των γιατρών της Γερμανίας!!! Η Νικολία μας αναρρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι γιατροί έχουμε βέβαια και την αποκατάσταση μπροστά μας αλλά είμαστε ευγνώμονες για το αποτέλεσμα!!

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας που συμβάλλατε για αυτό το αποτέλεσμα!!!!Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika