Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έρχεται «κόκκινη κάρτα» και απαγόρευση εισόδου στην Βουλή για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων βουλευτών στην Βουλή πρότεινε σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου, ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας.

Ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας φέρεται να πρότεινε οι μη εμβολιασμένοι βουλευτές, ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο ανήκουν, να μην μπορούν να συμμετέχουν δια ζώσης και να παίρνουν το λόγο είτε στην Ολομέλεια είτε στις Επιτροπές και η οποιαδήποτε παρέμβαση τους να γίνεται από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Γ. Μπούγας αρχικά να απευθυνθεί μια αυστηρή σύσταση στους μη εμβολιασμένους και σε δεύτερη φάση να απαγορευθεί η δια ζώσης παρουσία τους στις εργασίες του Κοινοβουλίου.

Τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου ανταποκρίθηκαν θετικά σημειώνοντας πάντως, πως τον Σεπτέμβριο με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα, θα επανεξεταστεί ο τρόπος λειτουργίας στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika