Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Είναι επίσημο: Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη και καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής για να ζεις στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γιατί η Καλαμάτα είναι η πιο ευτυχισμένη πόλη στην Ελλάδα; “Χορεύει”, έχει θάλασσα στα πόδια της, θαυμάσιους ποδηλατόδρομους, ωραία καφέ, μαρίνα για ψαρόβαρκες, πολλές ελιές.

Τα Ουζερί στο λιμάνι και τα καφέ είναι καλόγουστα και “βλέπουν” το πέλαγος αλλά και τα καΐκια… Μία πόλη με τόσο εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα όσο καμία άλλη Ελληνική πόλη.

Το πρώτο κατάστημα της Τράπεζας Πίστεως – Αlpha Bank άνοιξε στην Καλαμάτα λόγω καταγωγής του Προέδρου της Ιωάννη Κωστόπουλου

Φημίζονται για το παστέλι τα σύκα, το λάδι και τα μαντήλια τους!

Στην Καλαμάτα μπορείς να κάνεις διακοπές με όσα χρήματα επιθυμείς και διαθέτεις. Το σίγουρο είναι ότι την ομπρέλα και την ξαπλώστρα δεν θα τις πληρώσεις. Από τη δυτική παραλία της πόλης μέχρι και την παραλία της Σάντοβας στην Αβία, η πόλης έχει άλλοτε ήσυχες και άλλοτε πιο κοσμικές όπως η ανατολική παραλία της Καλαμάτας, ο Αλμυρός ή και η Μικρή Μαντίνεια, με ψιλή άμμο και μικρό ή μεγάλο βότσαλο, για όλα τα γούστα!

Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από την Κεντρική πλατεία και πολύ κοντά από το λιμάνι της Καλαμάτας, το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, αποτελεί σημείο συνάντησης!

Έχοντας ως βάση την Καλαμάτα, μπορείτε να επισκεφθείτε και άλλες γύρω περιοχές, τόσο στο νομό Μεσσηνίας όσο και άλλες πόλεις. Άλλωστε η Πελοπόννησος διαθέτει τόση φυσική ομορφιά, που όπου και αν βρεθείτε σε αυτήν, θα σας εκπλήξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika