Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Ελλάδα προσεύχεται – Γονείς προσέξτε: Νόμιζαν ότι η 16χρονη κόρη τους είχε απλή ίωση και βρήκαν εγκεφαλίτιδα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η πόλη του Βόλου προσεύχεται με ευλάβεια για την ευημερία της 16χρονης μαθήτριας, αγωνιζόμενη σε ένα νοσοκομείο λόγω εγκεφαλίτιδας. Ο εφιάλτης του νεαρού αυτού πλάσματος ξεκίνησε έπειτα από μία κοινή ασθένεια που υπέστη…

Οι πολίτες του Βόλου παρακολουθούν με ανησυχία τη μάχη που δίνει μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης λόγω εγκεφαλίτιδας.

Η απρόοπτη αυτή περιπέτεια ξεκίνησε όταν το κορίτσι, έπειτα από μια κοινή ίωση, αντιμετώπισε απροσδόκητα πόνους στο κεφάλι και σύντομα μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων, η έφηβη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει υπό παρακολούθηση.

Οι ιατροί επισημαίνουν ότι η διαδικασία αποκατάστασής της είναι μακρά, παρόλα αυτά τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια προκαλούν αισιοδοξία.

Η οικογένεια της νεαρής μαθήτριας αντιμετωπίζει μεγάλο άγχος εδώ και ένα μήνα, καθώς παρακολουθεί την κατάσταση της και αναμένει ανάρρωση. Οι γονείς, μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους, εκφράζουν τη στήριξή τους και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Τα έξοδα που προκύπτουν από τη θεραπεία της είναι σημαντικά, καθώς και οι γονείς της νεαρής κοπέλας είναι άνεργοι, επομένως οι παππούδες με το σχολείο και άλλους οργανισμούς οργανώνουν εκστρατείες για τη συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος της οικογένειάς.

Ορισμένοι σύλλογοι επέλεξαν τις καμπάνιες μέσω των social media.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον taxydromos.gr η 16χρονη κοπέλα έχει επαφή με το περιβάλλον και αντιδρά σε ποικίλα ερεθίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika