Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Έχετε ποτέ παραιτηθεί από κάτι επειδή ήταν πάρα πολύ δύσκολο;Η γεννημένη χωρίς χέρια, Σιμόνα Ατζόρι.. ΟΧΙ !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

simona_atzori6

Έχετε ποτέ παραιτηθεί από κάτι επειδή ήταν πάρα πολύ δύσκολο;Η γεννημένη χωρίς χέρια, Σιμόνα Ατζόρι.. ΟΧΙ !

Το μυστικό της δύναμής της ..

Έχετε ποτέ παραιτηθεί από κάτι επειδή ήταν πάρα πολύ δύσκολο; Έχετε αρνηθεί να δοκιμάσετε κάτι επειδή απλά φοβόσασταν ότι δεν θα τα καταφέρετε; Αν ναι, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε από την γεννημένη χωρίς χέρια, Σιμόνα Ατζόρι .

Η Σιμόνα Ατζόρι. έχει αγάπη, πίστη, χαρά και πολύ ταλέντο…. ζωγραφίζει, χορεύει, εμψυχώνει τους συνανθρώπους της. Το μυστικό της δύναμής της είναι απλό, πολύ απλό, αλλά τόσο πολύτιμο!

Δείτε πως ζει καθημερινά η γεννημένη χωρίς χέρια, Σιμόνα Ατζόρι. Όταν παραπονιόμαστε για τα προβλήματά μας, ας θυμόμαστε τη Σιμόνα κι ας είμαστε ευγνώμονες για όσα θεωρούμε αυτονόητα.

Πρόκειται για μία ταλαντούχα νεαρή κοπέλα από την Ιταλία, που κάνει τα πάντα με τα πόδια της, αφού γεννήθηκε χωρίς χέρια. Τα πόδια της έγιναν τα χέρια της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”Gy2gSa_osnc” width=”620″ height=”360″]

Στην κούνια ακόμα, οι γονείς τις, έβλεπαν ότι χρησιμοποιούσε τα πόδια για να παίρνει πράγματα και την βοηθούσαν. Έκανε τα πάντα με τα πόδια, όπως εμείς με τα χέρια μας. Άρα δεν υπήρξε αυτή η στιγμή που έπρεπε να πει στον εαυτό της «τώρα θα προσπαθήσω να κάνω αυτό ή εκείνο με τα πόδια μου». Ήταν κάτι σταδιακό και εξελίχθηκε ως φυσιολογική εξέλιξη.

???????????????????????????????

 

simona_atzori1

Στις σημαντικές στιγμές της ζωής της εντάσσονται η γνωριμία με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο το 1992 σε ηλικία 17 ετών, στον οποίο και χάρισε ένα προσωπικό πορτρέτο, η συμμετοχή της στην έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων το 2006 στο Τορίνο και η θέσπιση των βραβείων Atzori μαζί με τον χορογράφο Paolo Londi, τα οποία δίνονται για χορευτές και χορογράφους.

Πολυάσχολο άτομο και πολυπράγμων. Όταν είναι λυπημένη, ζωγραφίζει. Διότι δεν χρειάζεται να μιλήσει με κανέναν, δεν χρειάζεται να είναι καλοντυμένη ή να βάλει μακιγιάζ. Μένει με τον εαυτό της. Έχει δηλώσει πως “στην καθημερινότητα ξεχνάμε να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή, τον εαυτό μας.”

 

simona-atzori3 simona-atzori4

 

”Πιστεύω στο Θεό και πιστεύω ότι ο Θεός με «σχεδίασε» όπως είμαι. Δεν γεννήθηκα με ελλείψεις.” Σιμόνα Ατζόρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

29χρονη έγκυος διαγνώστηκε με καρκίνο, είπε ΟΧΙ στην έκτρωση στις αρχές της εγκυμοσύνης και έσωσε 2 ζωές – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Η ιστορία των προσθετικών μελών και το αρχαιότερο που βρέθηκε σε μούμια!

Βογιατζής Ηλίας