Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σ.Κ.Π.

Δυναμώνοντας τη φωνή των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στο Αγρίνιο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

165af37b

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» με τίτλο: «Δυναμώνοντας τη φωνή των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας-Απολογισμός Έργου» την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 12.00 μμ στο Ξενοδοχείο Alexander  στο Αγρίνιο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Πρόνοιας και Υγείας Δήμου Αγρινίου κ. Κώστας Καλατζής όπου δήλωσε τη στήριξή του στο έργο του Σωματείου και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αιτ/νίας ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ κ. Θεόδωρος Μαδιάς.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγρινίου κα Ανθούλα Μακρή και αρκετοί εκλεκτοί φίλοι του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.

dceb38a8
Η πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Καραγιώργου Μαργαρίτα

Η πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Καραγιώργου Μαργαρίτα ανέπτυξε το ρόλο του Σωματείου στην προσπάθεια κοινωνικής επανένταξης των Ατόμων με Σκλήρυνση Πλάκας μέσω συνεργασιών, η ψυχολόγος υπεύθυνη επικοινωνίας Προγράμματος κα Παπανικολάου Μαριανή μίλησε για το σκοπό και τους στόχους του Προγράμματος  Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα και η ψυχολόγος κα Γεωργακοπούλου Δήμητρα η υπεύθυνη Γραφείου Συνηγορίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανέφερε αναλυτικά τον απολογισμό δράσεων του έργου.

Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους παρευρισκόμενους βγήκαν τα συμπεράσματα του σκοπού  στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου και διαφάνηκε η ανάγκη έγκυρης ενημέρωσης για θέματα που άπτονται των δικαιωμάτων των ΑμΣΚΠ με την αρωγή των ειδικών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Άτομο με ΣΚΠ στην καθημερινότητά του.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτρης Μπάλλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα και το ημερολόγιο 2016 της ΕΕΑΣΚΠ.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ  ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Alexander  για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή στα «απλά» πρώιμα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Γιώργος Newsitamea

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Προκαλεί συμπτώματα 5 χρόνια πριν τη διάγνωση – Ποια είναι

Γιώργος Newsitamea

Πολλαπλή Σκλήρυνση: Καινοτόμος θεραπεία προστατεύει τον εγκέφαλο και βάζει φρένο στη νόσο – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika