Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Δεν πρόκειται να μαλώσω την κόρη μου»: Ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε στις τουαλέτες, σπάει τη σιωπή του – BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου.

«Το κορίτσι είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή», ισχυρίζεται ο πατέρας της 13χρονης και υποστηρίζει πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη.

«Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Το μωρό είναι πολύ καλά», είπε στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 13χρονη και η μητέρα νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται την Παρασκευή (6/10) να πάρουν εξιτήριο.

«Μαζί πήγαμε στον γιατρό. Το κορίτσι μας δεν το μαλώσαμε και ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε» είπε ο πατέρας της 13χρονης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον πατέρα του νεογέννητου ή την οικογένειά του ο ίδιος απάντησε: «τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς.

Δεν μας έχει πει η κόρη μου τίποτα. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, να πηγαίνει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά θα μεγαλώσω και αυτό».

«Δεν φαινόταν η κοιλιά»

Όταν γέννησε «είχαμε χάσει τον κόσμο όλο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες. Έπεσαν όλοι επάνω της». «Δεν ξέρω αν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Είχε παχύνει λίγο, δεν φαινόταν η κοιλιά», υποστήριξε.

<

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika