Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, για άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Ο άνδρας έπεσε πρώτα σε δέντρο και μετά στο έδαφος

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, ο άτυχος άντρας «πρώτα έπεσε σε δέντρο, έσπασε το κλαδί και προσγειώθηκε στο έδαφος. Εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος κοντά και το μόνο που ακούστηκε, ήταν ο θόρυβος της πτώσης. Δεν το βρίσκω λογικό να πέσει από εκεί, αν δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Η Αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν».

Άκαρπες οι προσπάθειες να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που απέκλεισαν την περιοχή και οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άντρα, ο οποίος κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Αποκλεισμένη είναι, ακόμα, η είσοδος και έξοδος από τον Λευκό Πύργο και οι επισκέπτες παραμένουν μέσα, ώστε οι αστυνομικοί να συγκεντρώσουν καταθέσεις για το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika