Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Άντρας βοηθάει έναν ακρωτηριασμένο να ανέβει τις σκάλες. Στη συνέχεια, θέλει να σιγουρευτεί πως ποτέ πια δεν θα δυσκολευτεί να μπει στο σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στις μέρες μας, η αγάπη προς τον πλησίον είναι σπάνιο φαινόμενο. Όμως, όπως διαπίστωσε ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα, εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι.

Η Τζένιφερ Όουστιν ερχόταν σπίτι με το σύζυγό της τον Ντον, αφού ο δεύτερος είχε υποβληθεί σε εγχείριση μερικού ακρωτηριασμού του ποδιού. Όμως, για να πάνε στο σπίτι τους, πρέπει να ανεβούν σκάλες που οδηγούν στην μπροστινή πόρτα. Σύντομα, συνειδητοποίησαν πως ο Ντον δεν είχε την ενέργεια ή τη δυνατότητα να ανέβει τις σκάλες με τις πατερίτσες του και η Τζένιφερ δεν είχε αρκετή δύναμη για να τον κουβαλήσει. Και όπως καταλαβαίνει κανείς, ένιωθαν νικημένοι.

Τότε ήταν που ένας ξένος, ονόματι Στηβ Σμιθ, είδε την προσπάθειά τους. Αμέσως στράφηκε να βοηθήσει τον Ντον να μπει στο σπίτι του.

«Ελπίζω να συνειδητοποιεί πόσο πολύ εκτιμούμε την καλόκαρδη πράξη του. σήμερα έγινε ήρωας και είμαστε τόσο ευγνώμονες που είχε την προθυμία να βοηθήσει ανθρώπους που δεν είχε ξανασυναντήσει ποτέ», έγραψε η Τζένιφερ αργότερα στο Facebook.

Ο «άγγελός»  τους ήταν ηλεκτροσυγκολλητής. Την επόμενη μέρα επέστρεψε με κάποιους βοηθούς και κατασκεύασε μία αναπηρική ράμπα για τον Ντον.

Η Τζένιφερ έγραψε στο Facebook «Ο άγγελός μας έκανε τον Ντον, τη μητέρα του, τη νοσοκόμα του και εμένα να κλάψουμε. Απλώς δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Όταν σου δείχνει κάποιος τόση ευγένεια, γίνεσαι λιγότερο αλαζόνας».

Ο κόσμος είναι κατά πλειοψηφία σκληρός, δύσκολος και ταραχώδης σήμερα. Ωστόσο, κάποιες φορές, τα μικρά πράγματα στη ζωή είναι αυτά που μας θυμίζουν ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ευγενικοί σε δύσκολες καταστάσεις. Άνθρωποι σαν τον Στηβ Σμιθ είναι αυτοί που βοηθούν τον κόσμο να συνεχίζει να υπάρχει!

Επιμέλεια κειμένου   Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνας  shareably.net , www.facebook.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika