Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Αγοράκι που ήταν σε κώμα 16 ολόκληρες μέρες, ξύπνησε και αγκάλιασε τη μαμά του – BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα «goodnews_movement» του Instagram, δείχνει μια μαμά να τρέχει να αγκαλιάσει τον γιο της πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρες μέρες!

Το αγόρι διαγνώστηκε καπό την πρώτη στιγμή με μια σπάνια δερματική πάθηση που ονομάζεται δυστροφική πομφολυγώδης επιδερμόλυση. Πρόκειται για μια επώδυνη γενετική δερματολογική ασθένεια που διαχωρίζει τις στιβάδες του δέρματος του σώματος από την εσωτερική του επιφάνεια, σχηματίζοντας φουσκάλες ως αποτέλεσμα της επαφής.

Η πάθηση απαιτεί πολλή φροντίδα από τους γονείς και τον ίδιο τον Gui, αφού οποιαδήποτε τριβή στο δέρμα του μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς και φουσκάλες.

Λόγω επιπλοκών από τη νόσο, το αγοράκι βρισκόταν σε κώμα για 16 ημέρες, εκ των οποίων οι τις 14 ήταν διασωληνομένος. Τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα, η μαμά του τρέχει να τον αγκαλιάσει ενώ και μαμά και γιος κλαίνε από συγκίνηση.

 

 

mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika