Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αγοράκι ηλικίας 13 μηνών έχει το σώμα και τις ορμές 25χρονου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αγοράκι ηλικίας 13 μηνών έχει το σώμα και τις ορμές 25χρονου.

Ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 13 μηνών από την Ινδία παρουσίασε τριχοφυΐα στα γεννητικά όργανα και σεξουαλικές ορμές, εξαιτίας μίας σπάνιας ορμονικής διαταραχής.

Το αγοράκι, που ονομάζεται Akash, έχει τα επίπεδα τεστοστερόνης ενός 25χρονου, γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτει πλήρως ανεπτυγμένα γεννητικά όργανα, τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, και η φωνή του έχει αρχίσει να βαθαίνει.

Οι γιατροί λένε ότι πάσχει από πρώιμη ήβη κατά την οποία αναπτύσσονται τα δευτερογενή χαρακτηριστικά του φύλου πριν από την ηλικία των 8 ετών στα κορίτσια και των 9 ετών στα αγόρια.

Όπως δήλωσαν οι γονείς του Akash, παρατήρησαν για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί τους πριν από έξι μήνες, όταν συνειδητοποίησαν ότι τα γεννητικά του όργανα ήταν πολύ μεγάλα για την ηλικία του αλλά το υπόλοιπο σώμα του ήταν πολύ μικρό, σε σύγκριση με άλλα μωρά ηλικίας 6-7 μηνών.

Ωστόσο δεν ανησύχησαν και δεν απευθύνθηκαν στον γιατρό παρά μόνο όταν έγινε ενός έτους και η αφύσικη ανάπτυξή του συνεχιζόταν.

Όπως δήλωσε ο γιατρός του δρ Vaishakhi Rustagi στην εφημερίδα «Hindustan Times», η πρώιμη ήβη είναι τραυματική για τα μικρά παιδιά και μπορεί να τα καταστήσει βίαια. Ήδη ο Akash έχει τόση μυϊκή δύναμη, ώστε οι γονείς του δεν μπορούν να τον ελέγξουν.

Δίχως την κατάλληλη θεραπεία, εξ άλλου, μπορεί να σταματήσει ξαφνικά η ανάπτυξή του και να απομείνει με πολύ χαμηλό ανάστημα, πιθανώς και κάτω από 1,20 μέτρα, για όλη του τη ζωή.

Ο μικρούλης έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή για να κατασταλούν οι ορμόνες του και να ομαλοποιηθεί η ανάπτυξή του.

Πηγή :  tanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika