Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Είναι 99 χρονών, μόλις αγκάλιασε τον 100ο δισέγγονο της και αποκαλύπτει το μυστικό της μεγάλης οικογένειας! (Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Μάργκαριτ (Marguerite Koller) μπορεί άνετα να θεωρηθεί από τους πιο τυχερούς και ευλογημένους ανθρώπους εν ζωή.

Ενώ σκόπευε να γίνει καλόγρια πρόσφατα βρέθηκε να συναντά από κοντά το 100ο της δισέγγονο! Ναι, καλά διαβάσετε, η Μάργκαριτ είναι μια γιαγιά και όχι μια συνηθισμένη γιαγιά. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους.

Η Μάργκαριτ είναι 99 χρονών και σύντομα ελπίζει να καταφέρει να αγγίξει τα 100.

Σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι, δήλωσε στην κάμερα του NBC. Η Αμερικανίδα μητριάρχης όπως την ονομάζει ο Τύπος της Φιλαδέλφεια, είναι μητέρα 11 παιδιών, που της χάρισαν 56 εγγόνια και τώρα της έχουν χαρίσει 100 δισέγγονα. Αυτό σημαίνει πως συνολικά έχουν μια οικογένεια που απαριθμεί τα 168 μέλη! Είναι εντυπωσιακό πως η Μάργκαριτ είναι μοναχοπαίδι και σχεδίαζε να γίνει καλόγρια.

Παντρεύτηκε το σύζυγο της Γουίλιαμ(William) το 1942, στην Πενσυλβάνια (Roxboro, Pennsylvania), αφότου αποφάσισε ότι τελικά δεν θα ενταχθεί στο μοναστήρι. Ο γάμος τους έγινε λίγο πριν τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Μεγάλωσαν την οικογένεια τους, που τώρα μετρά 4 ζωντανές γενιές. Ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων για να χωρέσεις σε ένα γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.

Το νέο μέλος της οικογένειας πήρε το όνομα Koller William, για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον σύζυγο της αλλά και την ίδια.

Η εγγονή της Μάργκαριτ, η Κριστίν (Christine Balster), που είναι η μητέρα του εκατοστού δισέγγονου, είπε πως έχουν βρει τη λύση. Στις γιορτές ερχόμαστε σε ξεχωριστές ομάδες και δίνουμε όλοι το παρόν. Περνάμε χρόνο μαζί και μετά σκορπιζόμαστε. Για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε κοντά, ειδικά σε αυτές τις τόσο σημαντικές και γιορτινές ημέρες του χρόνου. Η γιαγιά μας δεν έχασε ποτέ ούτε ένα γάμο, μια βάφτιση, μια αποφοίτηση, ήταν εκεί σε όλες τις εκδηλώσεις της οικογένειας.

Στο βίντεο που καταγράφει τη συνάντηση της Μάργκαριτ με τον δισέγγονο της μπορούμε να διακρίνουμε όχι μόνο τη χαρά της αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθει. Για την ευλογία να κρατά στην αγκαλιά της ένα ακόμη δισέγγονο, ένα ακόμη παιδί της μεγάλης της οικογένειας. Ήθελα να έχω μεγάλη οικογένεια, δηλώνει σε ξεχωριστή συνέντευξη, είναι μοναχικό να είσαι το μόνο παιδί σε μια οικογένεια.  

Όταν ρώτησαν την οικογένεια της για το ποιο μπορεί να είναι το μυστικό της 99χρονης και πως τα κατάφερε με τόσα παιδιά μέχρι σήμερα, η απάντηση ήταν: γυμνάζεται δυο φορές την ημέρα μέχρι και σήμερα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Επίσης η πίστη και η οικογένεια της, την κράτησαν και τη βοηθούν μέχρι και σήμερα να συνεχίσει να προχωρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μετάφραση, σύνταξη και επιμέλεια κειμένου: Βογιατζής Ηλίας για newsitamea.gr

Πηγή: NBC News

Email επικοινωνίας: iliasvogiatzis@gmail.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika