Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

8χρονο παιδί-θαύμα από το Βέλγιο τέλειωσε γυμνάσιο και λύκειο σε 1,5 χρόνο και ετοιμάζεται να πάει στο πανεπιστήμιο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

8χρονο παιδί-θαύμα από το Βέλγιο τέλειωσε γυμνάσιο και λύκειο σε 1,5 χρόνο και ετοιμάζεται να πάει στο πανεπιστήμιο.

Ένα αγόρι από το Βέλγιο κατάφερε σε ηλικία 8 ετών να αποφοιτήσει από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχοντας ολοκληρώσει έξι έτη σπουδών μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο. 

Ο Laurent Simons, με πατέρα Βέλγο, μητέρα Ολλανδή και έχει δείκτη νοημοσύνης 145, κατά τους γονείς του, πήρε το δίπλωμά του έχοντας για συμμαθητές του άτομα ηλικίας 18 ετών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTBF, ο Laurent είπε πως το αγαπημένο του μάθημα είναι τα μαθηματικά γιατί «είναι τόσο “απέραντα”, έχουν στατιστική, γεωμετρία, άλγεβρα».

Μόλις τελειώσουν οι 2 μήνες καλοκαιρινών διακοπών από το σχολείο, θα αρχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο.

Ο πατέρας του ανέφερε ότι όταν ο Λοράν δυσκολευόταν όταν ήταν μικρότερος να παίζει με άλλα παιδιά και ότι δεν έδειξε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια.

Ο 8χρονος δηλώνει ότι παρότι αρχικά σκεφτόταν να γίνει χειρούργος ή αστροναύτης, προσανατολίζεται πια στο να σπουδάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

«Αν αποφάσιζε αύριο να γίνει ξυλουργός, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για εμάς, αρκεί να είναι ευτυχισμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika