Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

7 υγιεινοί τρόποι για να γλυκάνεις τον καφέ σου χωρίς ζάχαρη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αν δεν τον θες βαρύ, πικρό και σκέτο, εμπνεύσου από τις παρακάτω ιδέες

Αν αγαπάς να πίνεις τον καφέ σου γλυκό αλλά φοβάσαι τις επιπτώσεις της ζάχαρης, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο.

Ο καφές είναι μια αντιοξειδωτική δύναμη που μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις περισσότερο και μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή. Για να απογειώσεις λοιπόν τη γεύση του και να δώσεις στις γουλιές σου την απαραίτητη γλύκα, μπορείς να ακολουθήσεις 7 εύκολες κι έξυπνες λύσεις από τους ειδικούς.

Μπορείς να προσθέσεις αντί για ζάχαρη, τα παρακάτω:
Εκχύλισμα βανίλιας

Το εκχύλισμα βανίλιας έχει φυσική γλυκιά γεύση, δίνει μοναδικά αρώματα και είναι παράλληλα ο τέλειος τρόπος για να αποφύγεις τη ζάχαρη ή τα γλυκαντικά στον καφέ σου. Μερικές σταγόνες είναι αρκετές για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Το εκχύλισμα βανίλιας δεν είναι υλικό που χρησιμοποιείται μόνο στην ζαχαροπλαστική. 1/4 ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε κάθε κούπα καφέ, χαρίζει άρωμα και γεύση στον καφέ σου.

Δυόσμος

Ακριβώς όπως η βανίλια, έτσι και ο δύοσμος είναι ένας φυσικός τρόπος για να προσθέσει την απαραίτητη γλυκύτητα στον καφέ σου. Χρησιμοποίησε τον φρέσκο και δεν θα χάσεις από το αποτέλεσμα.

Γάλα αμυγδάλου με βανίλια χωρίς ζάχαρη

Το γάλα αμυγδάλου με βανίλια χωρίς ζάχαρη θα δώσει γλυκιά γεύση στον καφέ σου χωρίς κανένα κόστος στην υγεία σου. Δοκίμασέ το άφοβα!

Κανέλα

Αν φτιάχνεις μόνος τον καφέ σου, πρόσθεσε 1 κ.γλ. κανέλα για κάθε 4 κ.σ. κόκκους καφέ. Θα δώσει νέα αρώματα και γευστικές νότες που θα τον κάνουν γλυκό και απολαυστικό αν και σκέτο.

Σκόνη κακάο

Πρόσθεσε λίγη σκόνη κακάο στον καφέ σου και θα απολαύσεις όλες τις απαραίτητε νότες γλυκύτητας χωρίς καμία έξτρα θερμίδα.

Αλάτι

Μπορεί να ακούγεται εντελώς περίεργο, αλλά μία πρέζα αλάτι θα μειώσει την πίκρα του καφέ και θα τον κάνει ένα τσικ πιο γλυκό.

Μέλι

Μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη με τον πιο φυσικό τρόπο. Βάλε λοιπόν μέλι και θα δεις πως θα βοηθήσει και στην πέψη πέρα από τη γλυκιά γεύση που θα προσφέρει στον καφέ σου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

Νέας γενιάς τεχνητό γλυκαντικό σε γλυκά, αναψυκτικά βλάπτει το έντερο, λένε οι ειδικοί

Efi Nika

Τα πασχαλινά κουλουράκια της τεμπέλας: Χωρίς ζύμωμα, με μόνο 3 υλικά και έτοιμα σε 20 λεπτάκια

Efi Nika