Newsitamea.gr
ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ NEWS

Τρομακτική αύξηση των ασθενών με διαβήτη στη Βρετανία!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

big_ben_london_great_britain

Τρομακτική αύξηση των ασθενών με διαβήτη στη Βρετανία!-ΦΩΤΟ

Πάνω από 3,8 εκατομμύρια Βρετανοί υπολογίζονται οι ασθενείς με διαβήτη, οι περισσότεροι Τύπου 2, περίπου το 1/3 του πληθυσμού! Κάθε μέρα 750 άνθρωποι διαγιγνώσκονται με διαβήτη, γεγονός που τον καθίστα εθνικό συναγερμό υγείας!

Ως επί το πλείστον σχετίζεται με την παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος ενώ ένα μικρό ποσοστό με διαβήτη Τύπου 1 δε σχετίζεται με αυτό.(738 άνθρωποι με Τύπου 2 κάθε χρόνο και 30 μόλις με Τύπου 1)

diabete_1_87351

Καταστροφικές χαρακτηρίζουν οι γιατροί τις επιπτώσεις αυτής της αύξησης, καθώς οδηγεί το 35% του πληθυσμού της Βρετανίας να είναι ασθενείς και τα νούμερα έχουν αυξητικές τάσεις για το μέλλον. Ως ντόμινο, θα έχει εξολοθρευτικές επιπτώσεις και σε άλλα προβλήματα υγείας όπως νεφρική ανεπάρκεια και ακρωτηριασμούς και μάλιστα σε άτομα νεαρής ηλικίας!

Παράλληλα υπάρχει αύξηση των κόστους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας ενώ ως χώρα δεν έχει δώσει την προτεραιότητα στη φροντίδα των ασθενών όπως θα έπρεπε ώστε να αποφύγουν την αύξηση των κρουσμάτων για την Τύπου 2! Ο καθηγητής KevinFentonτονίζει πως με μικρές αλλαγές στο καθημερινό τρόπο ζωής μπορούν να μας σώσουν, όπως: ισορροπημένη διατροφή, μετρημένες μερίδες φαγητού και καθημερινή άσκηση. Αυτές οι μικρές αλλαγές, μπορούν να βοηθήσουν δραστικά σε κάθε ηλικία!

article-2320561-0BE6B5BB000005DC-825_634x312

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Dailymail.co.uk

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika