Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Πως το μυαλό σας μπορεί να θεραπεύσει το σώμα σας!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

mommy-brain-

  • Πως το μυαλό σας μπορεί να θεραπεύσει το σώμα σας!-ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχει ένα δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση «φάρμακο» που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία πολλών παθήσεων και μάλιστα χωρίς παρενέργειες, το οποίο δεν είναι άλλο από το μυαλό μας.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο άνθρωπος δε γνώριζε σχεδόν τίποτα για το μυαλό του. Ένας Έλληνας, διάσημος φιλόσοφος και σκεπτικιστής ο Αριστοτέλης, είχε συμπεράνει μετά από μελέτες που έκανε ότι το κέντρο της μνήμης και των συναισθημάτων βρίσκεται στην καρδιά. Ήταν κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, μιας περιόδου μεγάλης εξέλιξης και προόδου, που είχαν τελικά αντιληφθεί ότι το επίκεντρο της σκέψης βρισκόταν στην κεφαλή, αλλά εξέλειπε οποιαδήποτε γνώση για το μυαλό.μ)

Το σώμα σου δεν είναι απλά μια αποτελεσματική μηχανή. Είσαι ΕΣΥ! Και εσύ είσαι κάτι το ξεχωριστό, μοναδικό, αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως παρόλο που η εξωτερική εμφάνιση κάθε ανθρώπου είναι μοναδική, τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σώματος είναι τα ίδια.

O Dr. Μουρούτης μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και την επίδραση που έχει πάνω στη σωματική μας υγεία! Συγκλονιστική μαρτυρία, που έχει καταγραφεί στα επίσημα επιστημονικά περιοδικά της ογκολογίας!

[youtube id=”epZnfznpfrU” width=”620″ height=”360″]

Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες(Master’s Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του στον χώρο της Θεολογίας.

Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας.μ)

Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το «ευ ζην» των συνανθρώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά ομιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και θεραπεία αυτών.

Δρ. Μουρούτης Κων/νος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika