Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κλέφτες αρπάζουν… τα μαλλιά γυναικών!

Κλέφτες αρπάζουν... τα μαλλιά γυναικών
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κλέφτες αρπάζουν... τα μαλλιά γυναικών

Τα κόβουν και τα πωλούν για εξτένσιονς

Ενώ οι περισσότεροι φοβούνται μήπως τους κλέψουν το κινητό ή την τσάντα, στους δρόμους της πόλης Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας η πραγματικότητα είναι κάπως… διαφορετική.Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει μια συμμορία, γνωστή ως «τα πιράνχας», η οποία έχει βάλει στο «μάτι»… τις κοτσίδες και τις αλογοουρές των γυναικών!Στη συνέχεια τα πωλούν σε κομμωτήρια για να χρησιμοποιηθούν ως εξτένσιονς, αναφέρει η διαδικτυακή εφημερίδα της Βενεζουέλας Informe 21.

Οι κλέφτες στοχεύουν γυναίκες με μακριά, ίσια μαλλιά, καθώς αυτός ο τύπος έχει περισσότερη «ζήτηση» για εξτένσιονς. Τις εξαναγκάζουν με τη βία να δέσουν τα μαλλιά τους σε κοτσίδα και στη συνέχεια… τα κόβουν!

Σύμφωνα με τον στιλίστα Jhonatan Morales, ο οποίος μίλησε στην Globovision, η ζήτηση για εξτένσιονς με φυσικά μαλλιά έχει παρουσιάσει αύξηση 30%. Ο ίδιος από την πλευρά του δε δέχεται να αγοράσει μαλλιά από… πωλητές του δρόμου.

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika