Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτό είναι το γλυκό της δίαιτας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

590_2e5c1a892928d8df2b19980177be36a0

Αυτό είναι το γλυκό της δίαιτας

 

Ίσως είναι το πιο διαιτητικό γλυκό, ιδανικό για δίαιτα. Μας δίνει μόλις 60 θερμίδες και χάρη στα μύρτιλα πολλά αντιοξειδωτικά. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να βάλετε και λίγα Goji berries για αντιοξειδωτική απογείωση.

Υλικά ( για 6 μερίδες ζελέ)

200 γρ. ζελέ με άρωμα φράουλα
2 ποτήρια βραστό νερό (400-500 ml)
2 ποτήρια χυμό φρούτων (400-500ml)
2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια ή ολόκληρα αν είναι μικρά (φράουλες, μύρτιλα,)
Λίγο λικέρ
2 φύλλα φρέσκιας μέντας

Εκτέλεση

Διαλύετε το ζελέ σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και προσθέτετε το χυμό φρούτων. Μοιράζετε το μείγμα σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτετε τα φρούτα, τα οποία πριν έχετε ραντίσει με λικέρ της αρεσκείας σας, ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να μοιραστούν τα φρούτα ομοιόμορφα σε όλο το μπολ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει καλά. Για να πήξει πρέπει να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε γαρνίροντας με φρέσκα φρούτα και 2 φύλλα μέντας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ δίνει την συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika