Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μεγάλη φωτιά στη Γλυφάδα στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 Μεγάλη φωτιά στη Γλυφάδα

Τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και μία καφετέρια καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Γλυφάδας. Επί τόπου 30 πυροσβέστες.

Τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και μία καφετέρια καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Γλυφάδας. Επί τόπου 30 πυροσβέστες.

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η καφετέρια «Rich» στη Γλυφάδα, εξαιτίας πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκαν, επίσης, οι εγκαταστάσεις του ΕΟΠΥΥ που βρίσκονταν στους πάνω ορόφους του κτιρίου.

Η φωτιά ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κτίριο στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου & Λαζαράκη, στη Γλυφάδα.

Πιθανότατα άρχισε από το ισόγειο όπου στεγάζονται καταστήματα, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε στους πάνω ορόφους.
Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σε λίγα λεπτά 30 άνδρες με 10 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να ρίχνουν νερό.

Παράλληλα, προσπάθησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του φλεγόμενου κτιρίου για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων.

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, το κτίριο υπέστη σοβαρότατες ζημιές, λόγω των εύφλεκτων υλικών, αφού στο ισόγειο στεγαζόταν η καφετέρια «Rich» και ακριβώς από πάνω τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

Παρότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, η ατμόσφαιρα στην περιοχή παραμένει αποπνικτική εξαιτίας των καπνών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τον/την Newsroom

http://www.difernews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika