Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Αποτελέσματα Γκράν πρι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1_66_16049209525_6f30f8e8f4_k

 

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Αποτελέσματα Γκράν πρι

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και το διεθνές  τουρνουά για την εθνική μας ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο που συμμετείχε στο γκράν πρι του Χόνγκ Κονγκ (17-22.12).

Με έντονο συναγωνισμό και τα Κινέζικα σπαθιά να κερδίζουν τα περισσότερα μετάλλια 45 έναντι των διοργανωτών με 31 ολοκληρώθηκε το διεθνές γκραν πρι του Χόνγκ Κόνγκ. Οι έλληνες αθλητές Πάνος Τριανταφύλου (ΑΣΚΑ Μαρούσι), Γεράσιμος Πυλαρινός (ΑΣΑΜΕΑ Σπάρτακος), Βασίλης Ντούνης (ΑΟ Πήγασος Κυψέλης), Έφη Βλάμη (ΑΣΑΜΕΑ Σπάρτακος), Κέλλυ Λουφάκη (ΑΣΑΜΕΑ Αετοί Αθηνών), στην προσπάθεια συγκέντρωσης βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη αγωνίστηκαν με στόχο  να κρατηθούν ψηλά σε αυτή, φέρνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ένα δύσκολο τουρνουά όπως αυτό του Χονγκ Κόνγκ που συμμετείχε η ελίτ του αθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελλήνων αθλητών:

Ο Πάνος Τριανταφύλου αγωνίστηκε στην Σπάθη κατηγορίας Β και καταταγεί 7ος καθώς στα προημιτελικά αποκλείστηκε από τον ουκρανό Αντόν Ντάτσκο με 15-14 στα σημεία. Αξίζει να σημειωθεί κατέκτησε το τουρνουά απέναντι στον Ιταλό Αλέσιο Σάρη.  Τρίτοι ήταν οι Πολωνοί Αντρίαν Κάστρο  και Γκρεζγοντζ Πλούτα. Στο ξίφος μονομαχίας ο Τριανταφύλου τερμάτισε στην 19η θέση καθώς έχασε από τον κορεάτη Χόνγκ Γκι Κίμ με 15-12.

Στη σπάθη ανδρών κατηγορίας Α ο Γερασιμος Πυλαρινός τερμάτισε στην 17η θέση καθώς αποκλείστηκε από τον Ούγγρο Ρίτσαρντ Όσβαλτ με 9-15. Στο ίδιο αγώνισμα ο Βασίλης Ντούνης τερμάτισε στην 18η θέση καθώς έχασε από τον αθλητή του Χόνγκ Κονγκ Φούνγκ Τσί Εντζι. Οι δυο αθλητές στο ξίφος μονομαχίας ο μεν Ντούνης κατέλαβε την 19η θέση καθώς έχασε από τον Εβγένη Ποτσεβάλιν με 15-7. Ο Πυλαρινός στην 34η θέση καθώς έχασε από τον Ούγγρο Γκούλα Μάτο με 15-11.

Στις γυναίκες η Έφη Βλάμη τερμάτισε στην 18η θέση στο ξίφος μονομαχίας κατηγορίας Α καθώς έχασε από την Λευκορωσίδα Αλιόνα Χαλκίνα με 15-9. Στο ξίφος ασκήσεως καταταγεί 23η.

Η Κέλλυ Λουφάκη αγωνίστηκε στο ξίφος ασκησεως στην κατηγορία Β και τερμάτισε στην 17η θέση και 16η στο ξίφος μονομαχίας καθώς αποκλείστηκε στην πρώτη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών από την Γερμανίδα Σιμόνε Μπετέκε Μπριέσε  που κατέκτησε και το τουρνουά με 15-2.

Ομοσπονδιακός προπονητής που ήταν μαζί με τους αθλητές του είναι  ο  Δημήτρης Κάζαγλης.

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea