Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Στο δρομό για το Ρίο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

FullSizeRender-4-610x400

 

Στο δρομό για το Ρίο

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων να κατακτά τα περισσότερα μετάλλια.

Ο ΠΑΣΚΑ ήταν ο μεγάλος νικητής του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου καθώς κατέκτησε 12 μετάλλια από τα οποία τα 4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 σύλλογοι με 44 αθλητές και εννέα αθλήτριες. Η Ζωοδόχος Πηγή από την Κρήτη ήταν η δεύτερη ομάδα στην κατάταξη με 2 χρυσά και 1 χάλκινο με τρίτη ομάδα τους Αετούς Θεσσαλονίκης με 1 χρυσό, 1 αργυρό και 3 χάλκινα. Πρώτη φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κράτησε δυο ημέρες λόγω των πολλών συμμετοχών, αποτέλεσμα του πλάνου ανάπτυξης από την ΕΑΟΜ ΑμεΑ. Ο ανταγωνισμός ήταν σε υψηλά επίπεδα και το θέαμα πλούσιο με πολλές εκπλήξεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 20 σωματεία μετάλλια δεν κατέκτησαν μόλις τα τρία.
Το Sportsfeed ήρθε σε επαφή με τον Πολυχρόνη Πολίτση τέως ομοσπονδιακό προπονητή και προσωπικό προπονητή του Γιώργου Μουχθή να μας μιλήσει για τις εντυπώσεις από το πανελλήνιο και τους διεθνείς αγώνες του αθλητή του.
«Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με εκπλήξεις πράγμα που σημαίνει ότι το επίπεδο ανεβαίνει και η δουλειά των προηγούμενων ετών αποδίδει καρπούς. Υπήρχαν αρκετοί νέοι αθλητές αλλά και παλιοί που έβγαλαν σπουδαίο θέαμα. Φανταστείτε φέτος οι συμμετοχές ήταν σχεδόν διπλάσιας και σε γυναίκες τριπλάσιες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Επόμενοι αγώνες;
Αύριο αναχωρούμε με τον αθλητή μου Γιώργο Μουχθή, ώστε να συμμετάσχουμε σε δυο διεθνή τουρνουά σε Σλοβενία (5-10/5) και Σλοβακία (12-17/5) και επιστρέφουμε 19 Μαΐου. Ξεκινάμε προετοιμασία στο Βελιγράδι με την εθνική Σερβίας και Βρετανίας που μας κάλεσαν και μας φιλοξενούν και μετά θα μεταβούμε σε Σλοβενία και Σλοβακία για τα δυο τουρνουά, όπου τα έξοδα τα καλύπτουν οι χοηγοί «Φροντίδα» και «Άνεμος».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea