Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Επόμενο όνειρο… Ρίο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1353

Επόμενο όνειρο… Ρίο

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ, η Στέλλα Σμαραγδή έλαμψε για ακόμα μια φορά δια της παρουσίας της, αφήνοντας ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Καταρρίπτοντας ξανά τα πανελλήνια ρεκόρ Τ47 σε 100μ. με 13.44 και στο άλμα σε μήκος με 5.32μ. ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση του κόσμου στο αγώνισμα, η Σμαραγδή κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η πρωταθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη με σύνθημα πως το χέρι της είναι και η δύναμη της, σαν με μαγικό ραβδί έκανε ακόμα ένα όνειρο πραγματικότητα συνεχίζοντας για το επόμενο. Έχοντας ταξιδέψει με προσωπικά έξοδα χάρη σε ευγενικές χορηγίες όσων την στηρίζουν η ίδια μίλησε στοSportsfeed για την δικαίωση, τα συναισθήματα και τις διεθνείς εμπειρίες.
«Είναι πολύ ικανοποιητικό που πέτυχα τον στόχο μου ο οποίος ήταν να κάνω νέα πανελλήνια ρεκόρ στα αγωνίσματα μου. Ένιωθα καλά, έβαλα τα δυνατά μου χωρίς την παρουσία του προπονητή μου και προσπάθησα μέχρι τέλους για το μετάλλιο στο άλμα εις μήκος. Η 5η θέση στον κόσμο είναι επιτυχία για μένα δεδομένου του ότι ήρθα εδώ έχοντας την 7η θέση. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν να έρθω και να συμμετέχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η αγάπη και η υποστήριξη τους με βοήθησαν να πετύχω και να ευχαριστηθώ τον αγώνα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον θα μου μείνει αξέχαστο ότι υπήρχαν Έλληνες από την Ντόχα που ήρθαν και η παρουσία τους με άγγιξε ιδιαίτερα και με συγκίνησε ο ενθουσιασμός τους με την ελληνική αποστολή».
Η πρωταθλήτρια από τη Νικήτη Χαλκιδικής μπορεί να πέρασε ένα καλοκαίρι κάνοντας προπονήσεις προκειμένου να είναι στην καλύτερη της κατάσταση στο παγκόσμιο, ωστόσο θα ξεκουραστεί μόνο λίγες μέρες πριν επιστρέψει με στόχο μια επιτυχία στους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Με την αγάπη του κόσμου να τη γεμίζει δύναμη, η Σμαραγδή θα διεκδικήσει για ακόμα μια φορά να ξεπεράσει εαυτό, βελτιώνοντας ατομικά και πανελλήνια ρεκόρ.
«Τελείωσε το Παγκόσμιο με επόμενο στόχο τους Παραολυμπιακούς στο Ρίο. Μόλις γυρίσω, θα ξεκουραστώ λίγες μέρες και μετά ακολουθεί μια δύσκολη χρονιά με πολλές απαιτήσεις, πείσμα και σκοπό να βελτιωθώ και να ξεπεράσω πάλι τον εαυτό μου του χρόνου. Έλαβα πολλά μηνύματα από γνωστούς και ξένους που χάρηκαν πολύ με ότι κατάφερα. Μπορεί να μην το γνωρίζουν αλλά όλοι τους αποτελούν μια ξεχωριστή δύναμη που δίνει ώθηση και κουράγιο στους αθλητές να συνεχίζουν και να μην τα βάζουν κάτω με ότι δυσκολίες εμφανίζονται.
Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν να βρεθώ εδώ στο Κατάρ και να κυνηγήσω το όνειρό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea