Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Διπλή ελληνική εξόρμηση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

IMG_0059

 

Διπλή ελληνική εξόρμηση

Δυο διεθνή τουρνουά με ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες στο τένις με αμαξίδιο. Ο Γιώργος Λαζαρίδης στη Λιθουανία όπεν και ο Ραφαήλ Πατρωνίδης στο Βέλγιο είναι οι ελληνικές συμμετοχές.

Με σκοπό την απόκτηση βαθμών για την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη αγωνίζεται ο Λαζαρίδης αλλά και ο 16χρονος Ραφαήλ Πατρωνίδης. Ο Λαζαρίδης αγωνίζεται στο Λιθουανία όπεν (7-10 Μαΐου) όπου συμμετέχουν 16 αθλητές από όλο τον κόσμο με στόχο την κατάκτηση του τουρνουά ώστε να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά. Για τον Πατρωνίδη θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για το 2015 αποφασίζοντας να ξεκινήσει από το γνωστό τουρνουά του Βελγίου «Νότε Ζούτε τζούνιορ όπεν» (7-11 Μαΐου) όπου συμμετέχουν οκτώ αθλητές.
Στο μεταξύ, στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στέφανος Διαμαντής μετά την συμμετοχή του στο Μασέρα όπεν της Πάντοβα έχοντας φτάσει στα ημιτελικά επικρατώντας του Αυστριακού Βόλφγκανγκ Στίγκ με 2-0 σετ (6-0,6-0). Στα ημιτελικά συνάντησε τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Ιταλό πρωταθλητή Φάμπιαν Ματσέι, ο οποίος είναι Νο28 στην παγκόσμια κατάταξη, χάνοντας με 2-1 σετ (2-6,6-1,6-3). Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης με συνεχή ανοδική πορεία.

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea