Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Θέσεις πρακτικής άσκησης στα Special Olympics Ελλάς

Θέσεις πρακτικής άσκησης στα Special Olympics Ελλάς
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θέσεις πρακτικής άσκησης στα Special Olympics Ελλάς

Tα Special Olympics Ελλάς (www.specialolympicshellas.gr) είναι ένα µη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωµατείο. Ιδρύθηκαν το 1987 µε σκοπό να παρέχουν σε άτοµα µε διανοητική αναπηρία ευκαιρίες προπόνησης και συµµετοχής σε αγώνες. Τα Special Olympics Ελλάς τελούν υπό την Υψηλή Προστασία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας και υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων. Είναι Συνδεδεµένο Μέλος της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής και έχουν αναγνωρισθεί επίσηµα από την Πολιτεία, ως Φίλαθλο Αθλητικό Σωµατείο.

Τα Special Olympics Ελλάς παρέχουν προπονητικά προγράμματα σε όλη την Αττική και την περιφέρεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με Ομοσπονδίες, Δήμους και Αθλητικούς Συλλόγους. Οι προπονητές των Special Olympics Eλλάς είναι Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής/Εθελοντές οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προπονητικά σεμινάρια των Special Olympics ή/και έχουν ειδικότητα Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή.
Παρέχεται εκπαίδευση μέσω εκπαιδευτικών προπονητικών σεμιναρίων των Special Olympics.
Φοιτητές ή/και πτυχιούχοι του Tμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διαφόρων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στα Special Olympics Eλλάς μπορούν να πάρουν πληροφορίες καλώντας στο 211 2011 000 ή στέλνοντας email στο info@specialolympicshellas.gr.
Κατόπιν των αιτήσεων θα σας γνωστοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προπονητικού σεμιναρίου των Special Olympics Eλλάς και στο οποίο θα δοθεί πιστοποίηση στους συμμετέχοντες.
www.dikaiologitika.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea