Newsitamea.gr
ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βοήθημα συνδυαστικής βάδισης γονέα-παιδιού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

phpThumb_generated_7

Βοήθημα συνδυαστικής βάδισης γονέα-παιδιού (για παιδιά με κινητικές αναπηρίες)

Ένα νέο προϊόν έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά. Εμπνευσμένο από μια μάμα με ανάγκες, για το δικό της παιδί με ειδικές ανάγκες και κατασκευασμένο από ανθρώπους με πάθος, για ανθρώπους με πάθος για το επόμενο τους βήμα. Μια κατασκευή στην οποία οι γονείς βιώνουν τα πρώτα βήματα των παιδιών τους και μοιράζονται την χαρά τους ταυτόχρονα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:

Το βοήθημα συνδυαστικής βάδισης γονέα – παιδιού, αποτελείται από τρία απλά εξαρτήματα (1) Ζώνη – Συγκράτησης Γονέα, (2) Παιδική Ζώνη Στήριξης, (3) Σανδάλια, προσφέρει στο παιδί σας την δυνατότητα να περπατήσει μαζί σας. Να σταθεί δίπλα σας και να παίξει με τους φίλους του.

Με τρεις απλές κινήσεις όπως: εφαρμόζοντας την ζώνη – συγκράτησης επάνω σας, προσδένοντας την Παιδική Ζώνη Στήριξης στο παιδί σας, και φορώντας τα ειδικά σανδάλια, μπορείτε εσείς και το παιδί σας να κάνετε τα πρώτα του βήματα μαζί.

Το βοήθημα συνδυαστικής βάδισης επιτρέπει στα παιδιά με κινητικά προβλήματα να σταθούν και να περπατήσουν με την βοήθεια ενός ενήλικα. Πολλά παιδιά με νευρομυϊκές παθήσεις χρησιμοποιώντας το βοήθημα συνδυαστικής βάδισης μπόρεσαν να σταθούν, να αγκαλιάσουν τα μικρό τους αδελφό για πρώτη φορά ή ακόμα και να παίξουν με τον καλύτερο τους φίλο στην παιδική χαρά.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:

Κορυφαίοι θεραπευτές ανά τον κόσμο εγκρίνουν το βοήθημα συνδυαστικής βάδισης γιατί δημιουργεί τόσες πολλές δυνατότητες και παροτρύνει το παιδί να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω τους, να κινηθεί και να σηκώσει το βάρος του. Αυτή η ανάγκη για εξερεύνηση και κίνηση δημιουργεί μια πραγματική δυνατότητα για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και βελτίωση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ:

Η ζώνη γονέα και η παιδική ζώνη στήριξης είναι κατασκευασμένες από, ανθεκτικό διάτρητο ύφασμα το οποίο είναι κομψό, άνετο, αξιόπιστο και εύκολο να καθαριστεί. Για την δικής σας ασφάλεια και του παιδιού σας τα πέλματα είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε μέγεθος υποδημάτων του γονέα.

002

Ζώνη – συγκράτησης γονέα βγαίνει σε μαύρο χρώμα και σε ένα μέγεθος με διαστάσεις από 60 εκ. έως 160 εκ.

Η παιδική ζώνη – στήριξης βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα
Extra Small (μωβ, πράσινο)
Small, Medium, Large (μπλε, και ροζ)

Σανδάλια χρώματος μαύρα (Τα βρεφικά σανδάλια συνδυάζονται μονό με την extra small παιδική ζώνη στήριξης και είναι ειδικής κατασκευής για να στηρίζουν και να αγκαλιάζουν το βρεφικό πέλμα κατά την διάρκεια στήριξης και βάδισης).

 

94386

Περισσότερα  μπορείτε να δείτε εδώ 

 

ΔΕΙΤΕ :

Μητέρα ανάπηρου παιδιού δημιούργησε συσκευή που το βοήθησε να περπατήσει!!!-ΒΙΝΤΕΟ

DB1FCDD343908983446FA3459FB4D8C9

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το online φαρμακείο με τις καλύτερες επιλογές στη γυναικεία περιποίηση

newsitamea

Ίσια πλάτη χωρίς οσφυαλγίες: Κηδεμόνας μέσης και κύφωσης σε συμφέρουσες τιμές

newsitamea