Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ένα ασημένιο και ένα χαλκινο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Greece's Christos Kapellas

Ένα ασημένιο και ένα χαλκινο ήταν ο απογευματινός απολογισμός για την εθνική ομάδα στίβου της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ και  δέκατο συνολικά. (2 χρυσά, 3 ασημένια, 5 χάλκινα).

Την αρχή έκανε στο άλμα εις ύψος (Τ44)  ο Χρήστος Καπελάς.  Ο Έλληνας άλτης  ξεκίνησε τις προσπάθειες του από το 1.55μ μετά το 1.60μ όπου και τα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Το άλμα που του χάρισε το χαλκινο μετάλλιο το πέρασε με την Τρίτη προσπάθεια. Επιχείρησε και στα  1.70μ αλλά δεν κατάφερε να τα περάσει.

Στην συνέχεια ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο ακόντιο (F54) με 26.88μ στην τετάρτη προσπάθεια του πραγματοποίησε την δεύτερη καλύτερη επίδοση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.  Σε ένα αγώνισμα που είχε και δεύτερη ελληνική συμμέτοχη αυτή του Αθανάσιου Τσιβιλή που  με επίδοση στα 19.77μ που αποτελεί και καλύτερη φετινή του επίδοση κατέλαβε την έκτη θέση.

Οι υπόλοιπες ελληνικές απογευματινές  συμμέτοχες  κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Στην σφαιροβολία (F46) o Αλέξανδρος Μπέρμπερης  με ρίψη στα 19.77μ κατέλαβε την Πέμπτη  θέση.

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ (Τ37) πέτυχε ο Ιάσωνας Γαντές με  χρόνο 58.07 και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Έβδομος τερμάτισε  ο Μιλτιάδης Κυριακίδης στο δίσκο (F44) με 40.29μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής με δυο έγκυρες βολές την πρώτη με 39.36μ και την τελευταία 40.29μ και τέσσερις άκυρες έμεινε μακριά από την φετινή του επίδοση που ήταν 46.38μ και αρκέστηκε στην έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Σουόνσι.

http://sportsamea.blogspot.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea