Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο ,στην Αυστρία το εθνικό μας συγκρότημα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

156127_428578000583137_1037403533_n

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.
Την τετάρτη αναχωρεί το εθνικό μας συγκρότημα για την Αυστρία οπού θα επιδιώξει την άνοδο της στην δεύτερη κατηγορία division b.
Στην πόλη του Σανκτ πέλτεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες με την συμμετοχή της διοργανώτριας Αυστρίας που στα χαρτιά είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και της Λετονία και Ουκρανία άλλα και τη χώρα μας να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που και αυτή οδηγεί στην άνοδο.
Η χώρα μας έχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και σχεδόν ένα μήνα και την τελευταία εβδομάδα έχει ανεβάσει ρυθμούς με διπλές προπονήσεις ώστε να έχει βρει έναν πολύ καλό ρυθμό για να διεκδικήσει την πρωτιά. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Η ομάδα αποτελείτε από τους Νο4 Χατζηδημητρίου Μιχάλη, Νο5 Τσαουσιδη Γιώργο, Νο6 Μουμτζόγλου Αποστόλη, Νο7 Βάσσης Δημήτριος – Ιωακείμ, Νο8 Ράσα Ερίοντ, Νο9 Χαλδαίος Ιωάννης, Νο10 Τριανταφύλλου Παναγιώτης Νο11 Τσατσούλης Κώστας Νο12 Χαμαντί Αντνάν,Νο13 Μακρής Γιώργος, Νο14 Παπάς Χρυσοβαλάντης. Προπονητής είναι ο Χρόνης Κώστας και υπεύθυνος ομάδας ο Βιζδίκης Αναστάσιος. Το πρόγραμμα της χώρας μας έχει ως εξής 18/7 αντιμετωπίζει την Λετονία 19/7 την Αυστρία και 20/7 την Ουκρανία. Η πρώτη ομάδα θα αντιμετωπίσει την τέταρτη και η δεύτερη την τρίτη όπου οι νικητές των ημιτελικών ανεβαίνουν την κατηγορία.
Καλή Επιτυχία!
Επιμέλεια Άρης Νικολόπουλος-sportsamea
hellas-liet1

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea