Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Δυο πανελλήνια ρεκόρ και σημαντική παρουσία οι έλληνες αθλητές στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1390761_479440168830253_1314308403_n

Αποτελέσματα Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής στο Alicante, από 18 έως 26 Οκτωβρίου . Δυο πανελλήνια ρεκόρ και σημαντική παρουσία έχουν να κρατήσουν οι έλληνες αθλητές από αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι αθλητές μας κατάφεραν να βρεθούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παρά της αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας που στοιχίζουν στις προπονήσεις τους και την σωστή προετοιμασία τους. Η ατυχία χτύπησε και στο πανευρωπαϊκό καθώς η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα που στοίχησε ένα τουλάχιστον μετάλλιο καθώς ο Αναστάσιος Μπούτης δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο R4 ελεύθερο που ήταν εκ των φαβορί.

Αυτή η ομάδα ήταν για ακόμα καλύτερη παρουσία αλλά η ατυχία δεν της το επέτρεψε, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Κοτταράς πριν την αναχώρηση για το Πανευρωπαϊκό της Ισπανίας είχε δηλώσει.
«Η προετοιμασία με τα σημερινά δεδομένα ήταν καλή. Υπάρχει θέληση από τα παιδιά. Και από την ομοσπονδία υπήρχε θέληση. Έτσι όλα πήγαν καλά και είμαστε αισιόδοξοι. Και γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι; Έχουμε έναν αθλητή, τον Κακοσαίο, που είναι κάτοχος Παγκοσμίου ρεκόρ, ενώ η Μούτσιου είναι Πανευρωπαιονίκης. Είμαστε έτοιμοι. Ο Γαλογαύρος κάνει 150 χιλιόμετρα ημερησίως για να προπονηθεί. Θα πάμε πολύ καλά.»

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ από την θεοδώρα Μούτσιου αθλήτρια Α.Σ « Δόξα», R5 πρηνηδόν στα 10μ αεροβόλο πιστόλι, και το δεύτερο από τον Κακοσαίο Ευάγγελο -αθλητής Α.Σ «Τριπτόλεμος» στην κατηγορία R4 αεροβόλο πιστόλι ελεύθερο με622, 8 βαθμούς.

Πέμπτη θέση για την εθνική ομάδα με 1883,7 στην R5 μεικτό, αεροβόλο πιστόλι πρηνηδόν στο ομαδικό SH2 με την Μούτσιου να σημειώνει 629,6, ο Κοκοσαίος 628,8, και το Μπούτη Αναστάσιο- αθλητής Α.Σ «Αετοί» που κατάφερε να ξεκινήσει παρά την τεράστια ταλαιπωρία που είχε υποστεί όλες αυτές της μέρες 625,3

Ο Γαλογαύρος Σωτήρης 16η θέση με 604.0 βαθμούς για την κατηγορία R1 10m αεροβόλο πιστόλι SH1.

6 θέση στα R4 αεροβόλο πιστόλι μεικτό για την SH2 με τους Κακοσαίο Ευάγγελο 622.8, την Μούτσιου θεοδώρα 617,8 και τον Μπούτη Αναστάσιο που δεν κατάφερε να ξεκινήσει.

Ο κύπριος αθλητής μας Γεωργίου Ευριπίδης με 537-8χ πόντους 24ος για την P1 στα 10μ αεροβόλο πιστόλι στους άνδρες SH1 24/10.

sports.amea

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea