Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Υπέροχος θείος υιοθέτησε τα 3 ανιψάκια του όταν πέθαναν οι γονείς τους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Luke Bryan, γνωστός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής και μπαμπάς 2 μικρών αγοριών, δεν μπορούσε να φανταστεί πως η απώλεια θα τον χτυπούσε από μικρή ηλικία και μάλιστα δυο φορές!

Το 1996, ο μεγάλος αδερφός του Luke σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα αλλά το τότε νεαρό αγόρι δεν ήξερε πως η ιστορία θα επαναλαμβανόταν. Το 2007, έχασε εντελώς ξαφνικά και την αγαπημένη του αδερφή, την Kelly, με την οποία ήταν πολύ δεμένος.

Μετά τον χαμό της αδερφής του, τα τρία της παιδιά έμειναν με τον μπαμπά τους, Ben, μέχρι το 2014, όταν μια νέα τραγωδία χτύπησε την οικογένεια. Τα τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, έμεινα ορφανά από τη μια στιγμή στην άλλη!

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο Luke και η σύζυγός του Caroline πήραν τα παιδιά της Kelly και του Ben και τα έκαναν μέρος της οικογένειάς τους. 

Μέσα σε μια νύχτα, ο Luke είδα την οικογένειά του να μεγαλώνει, μαζί και η αγάπη του για τα ανίψια του. Μεγάλο στήριγμα στην προσπάθειά του αυτή ήταν η γυναίκα του που, όπως παραδέχεται ο ίδιος, είναι μια καταπληκτική μαμά!

«Πλέον η οικογένειά μας είναι πιο δεμένη από ποτέ και είμαι πολύ περήφανος και για τα παιδιά μου και για τη σύζυγό μου», είπε χαμογελώντας ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε: «τα παιδιά της αδερφής μου τα αγαπώ όπως και τα δικά μου».

 

brightside.me  ,  mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Παιδικά εμβόλια: Όλες οι παρενέργειες ανά εμβόλιο – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

newsitamea

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

newsitamea