Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΓΕΙΑ

Ξόδεψε 150.000€ για να μακρύνει τα πόδια της 14 εκατοστά, τελικά το μετάνιωσε: «Δεν το ήθελα», λέει το 31χρονο μοντέλο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα μοντέλο από το Αμβούργο της Γερμανίας, η Τερέζα Φίσερ, ισχυρίστηκε πως υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις επιμήκυνσης των ποδιών της μετά από πίεση του πρώην συζύγου της, Tόμας Μπέρεντ.

Η 31χρονη influencer δαπάνησε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να προσθέσει επιπλέον 14 εκατοστά στο ύψος της.

Προηγουμένως, είχε ύψος 1,67 μέτρα, αλλά μετά τις δύο επεμβάσεις είναι τώρα λίγο κάτω από 1,80 μέτρα. Η ίδια υποστήριξε ότι η ιδέα για τις επεμβάσεις προήλθε από τον πρώην σύζυγό της.

Τερέζα Φίσερ: Τα όσα είπε για το γεγονός

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MDR Jump, η τερέζα ισχυρίστηκε ότι της είπε: «Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες. Οπότε θα μου άρεσε πολύ αυτό. Θα μπορούσες να πάρεις μέχρι και 14 εκατοστά παραπάνω».

«Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς εμένα. Με χρειάζεσαι».

«Και αν σου το πει αυτό 20, 30, 60, 70 φορές – τότε πιστεύεις ότι δεν είσαι τίποτα χωρίς αυτόν», είπε η influencer.

Η 31χρονη ανέφερε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη χειρουργικών επεμβάσεων επιμήκυνσης ποδιών πριν την πρόταση του πρώην συζύγου της.

Η πρώτη επέμβαση επιμήκυνσης ποδιών πραγματοποιήθηκε όταν ήταν 24 ετών και είχε ως στόχο την επιμήκυνση των ποδιών της κατά 8 εκατοστά. Οι γιατροί εγκατέστησαν ρυθμιζόμενες τηλεσκοπικές ράβδους στις κνήμες της και σταδιακά τις προσάρμοσαν ώστε τα πόδια της να επιμηκύνουν.

Αργότερα, υποβλήθηκε σε μια ακόμη επέμβαση τον περασμένο Μάρτιο για να επιμηκυνθούν τα πόδια της για δεύτερη φορά, προσθέτοντας άλλα 5 εκατοστά. Το συνολικό κόστος για τις δύο επεμβάσεις ήταν περισσότερα από 149.000 ευρώ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, έξι μήνες μετά τη δεύτερη επέμβαση. Είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, καθώς παντρεύτηκαν στο φινάλε του Germany’s Next Top Model το 2019, αλλά δήλωσαν ότι ήθελαν να διατηρήσουν τους λόγους του χωρισμού τους ιδιωτικούς.

Απίστευτα τα όσα λέει:

Η influencer και μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν θα προχωρούσε ποτέ στις επεμβάσεις, αν ο πρώην σύζυγός της δεν την πίεζε. Η ίδια δήλωσε: «Δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν αυτό, επειδή ήμουν πάντα ευτυχισμένη με το σώμα μου».

Η ίδια εξήγησε τη διαδικασία της επέμβασης στη γερμανική εφημερίδα Bild και είπε: «Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το οστό της κνήμης σπάει κανονικά, οι μύες της γάμπας διασπώνται και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείται μια τηλεσκοπική ράβδος».

«Τεντώνετε τα κάτω άκρα σας ανεξάρτητα κρατώντας το γόνατό σας με το ένα χέρι και βιδώνοντας το πόδι σας προς τα μέσα με το άλλο χέρι μέχρι να κάνει κλικ».

«Δέκα κλικ την ημέρα σε κάθε πλευρά φέρνουν επιπλέον 0,5 χιλιοστά», ανέφερε.

Τελικά το μετάνιωσε:

Η 31χρονη εξέφρασε την ντροπή της για την επέμβαση, παρ’ όλα αυτά φάνηκε έκπληκτη που συμφώνησε από την αρχή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ντρέπομαι που συναινέσα σε μια επέμβαση που δεν έπρεπε να κάνω.»

Μετά τη δεύτερη επέμβαση που πραγματοποίησε πέρυσι, αποκάλυψε ακόμα στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι RTL ότι επέλεξε να υποβληθεί στην επέμβαση για να αποκτήσει ευελιξία.

Τότε, η Tερέζα ισχυρίστηκε επίσης ότι έκανε την επέμβαση για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της επειδή την εκφόβιζαν ως έφηβη. Είπε: «Τώρα αισθάνομαι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τα πόδια μου, αλλά δέχομαι ένα κύμα μίσους στο Διαδίκτυο».

«Με πληγώνει πολύ. Με την επέμβαση επιμήκυνσης των ποδιών, βρήκα τον εαυτό μου και τελικά ξεπέρασα το παλιό μου τραύμα από τον εκφοβισμό», έλεγε τότε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 8χρονο, και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα

Efi Nika

Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο

Efi Nika

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…

Efi Nika