Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βρέθηκε χρηματοδότης που θα αγοράσει στον Παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή νέο και καλύτερο ποδήλατο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Βρέθηκε χρηματοδότης που θα αγοράσει στον Παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή νέο και καλύτερο ποδήλατο.

Αίσιο τέλος έχει όπως όλα δείχνουν η περιπέτεια του πρωταθλητή ποδηλασίας, ΑμεΑ, Νίκου Παπαγγελή.

Ο 19χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες μπήκε σε περιπέτειες, όταν το προηγούμενο Σάββατο του έκλεψαν το ποδήλατο , από περιοχή του Λαγονήσι της Αττικής, όταν είχε ολοκληρώσει την προπόνησή του.

Το ποδήλατο το οποίο είναι μια ειδική κατασκευή φτιαγμένη γι’ αυτόν δεν βρέθηκε δυστυχώς, ωστόσο οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν για την προσπάθεια την οποία κάνει, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του ένα πρωταθλητή καρδιάς και ψυχής, ήταν από την πρώτη στιγμή δεκάδες.

Ένας εξ αυτών μάλιστα, αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον του έμπρακτα, κρατώντας την ανωνυμία του και κάνοντας τον, πατρινής καταγωγής, πρωταθλητή να συγκινηθεί και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook και θα καταλάβετε:

«Ήθελα να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο αν έχετε λίγο χρόνο!

Την Παρασκευή είχα μια τεράστια έκπληξη! Ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ Γιάννης Σωτηρόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει ευχάριστα!

Το ποδήλατο δυστυχώς δεν έχει βρεθεί! Βρέθηκε όμως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος προσφέρθηκε να μου καλύψει όλο το ποσό για την αγορά νέου ποδηλάτου ακόμα καλύτερο από αυτό που είχα! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός δεν θέλει να μαθευτεί το όνομά του, ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν!

Το κάνει απλά επειδή θέλει να με βοηθήσει και να με βλέπει να κάνω αυτό που κάνω! Σε λίγο καιρό θα έχω και πάλι τον καλύτερο εξοπλισμό για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς αγώνες!

Είμαι βαθιά συγκινημένος, πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να πω τίποτα… πέρα από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να κάνω… είναι να συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω με περισσότερο ζήλο και θέληση, να προσπαθώ ακόμα πιο πολύ, για τον συγκεκριμένο ΑΝΘΡΩΠΟ, που χωρίς να με γνωρίζει και να τον γνωρίζω με βοηθά με αυτόν τον τρόπο σε τόσο δύσκολες εποχές!Εύχομαι το καλό που έκανε σε μένα να του το επιστρέψει ο Θεός 10 φορές παραπάνω και κάποια μέρα να έχω την δυνατότητα να προσφέρω και εγώ αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη!».

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika