Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

«Βόμβα»: Που βρήκε την Κεταμίνη η Ρούλα; Ο Μάνος Δασκαλάκης δουλεύει σε φαρμακαποθήκη και απολύθηκε σήμερα το πρωί;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κεταμίνη που φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην 9χρονη Τζωρτζίνα, για να τη σκοτώσει, δεν κυκλοφορεί στην αγορά, συνεπώς ένα βασικό ερώτημα στην υπόθεση της Πάτρας είναι πού βρήκε την ουσία η 33χρονη μητέρα.

Από φαρμακαποθήκη της Πάτρας η προμήθεια της κεταμίνης;

Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό», σήμερα, Πέμπτη, ερευνάται συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη στην Πάτρα, που συνδέεται με πολύ κοντινό πρόσωπο της 33χρονης.

Πως πήρε στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη

Όπως ειπώθηκε, το κοντινό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεργαζόταν με την εν λόγω φαρμακαποθήκη, απ’ όπου φέρεται να προμηθεύτηκαν την κεταμίνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ρούλας, Μάνος Δασκαλάκης, δουλεύει σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας και μάλιστα, απολύθηκε σήμερα, Πέμπτη, το πρωί.

Εάν επαληθευτεί αυτή η πληροφορία, θα δώσει άλλη διάσταση στην έρευνα για το αν είχε συνεργούς η Ρούλα, ποιους και με ποιο τρόπο τη βοήθησαν στο να δολοφονήσει την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες πως η 33χρονη μητέρα προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας, στην οποία φέρεται να εργάζεται ή εργαζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει κλειστό εδώ και ώρες το κινητό του τηλέφωνο και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα

newsitamea