Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βίντεο σοκ με τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του μετρό από αρνητές μάσκας – Οργή Χρυσοχοΐδη για το περιστατικό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το βίντεο εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τις αρχές να βρουν τους αρνητές μάσκας που διέφυγαν μετά την επίθεση.

Την αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν σε σταθμάρχη του μετρό αρνητές της μάσκας απαθανατίζει το βίντεο που “τράβηξε” επιβάτης του συρμού στο σταθμό της Ομόνοιας. Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές αφού οι δύο νεαροί κλωτσούν με μανία σε κεφάλι και σώμα τον υπάλλλο ο οποίος κείτεται στην αποβάθρα του σταθμού.

Από την άγρια επίθεση, το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί τραυματισμένο στο νοσοκομείο, ενώ το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι κατά τη διάρκεια διαδρομής του συρμού από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ, ο εν λόγω υπάλληλος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα. Εκείνοι αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο του σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια, όταν αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ΄ όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Οργή Χρυσοχοΐδη – “Θα συλληφθούν”

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καταδίκασε το γεγονός, τονίζοντας ότι οι δράστες θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη.

“Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Καταδικάζει η ΣΤΑΣΥ

Έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ η ΣΤΑΣΥ που καταδίκασε την επίθεση θα συμβάλλει όπως είπε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στην αστυνομική έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους καταλογιστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika